Cases

Recente cases

Ben je benieuwd naar de klanten en projecten van Online Marketeers? Bekijk hier een greep uit ons werk en laat je inspireren!

ANWB

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Bekijk de case

CB

Zo’n 150 jaar geleden werd het “Bestelhuis van den Nederlandschen Boekhandel” opgericht als logistieke oplossing voor de boekensector. Tegenwoordig staat het bedrijf beter bekend als CB; dé logistieke expert voor zowel media als healthcare.

Bekijk de case

Kardex Remstar

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Bekijk de case

Sunweb

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. Er liggen volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in actie!

Bekijk de case

GGN

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Bekijk de case

ArxGroep

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden.

Bekijk de case