ANWB

De wereld ligt aan je voeten. De mooiste bestemmingen zijn binnen handbereik. Of je nu dagelijks onderweg bent, een weekendje weggaat of langer op vakantie gaat: de ANWB helpt je om de juiste keuze op de juiste momenten te maken. Met diensten als de Wegenwacht, de Alarmcentrale, verzekeringen, (juridisch) advies, een rijopleiding, tours en een eigen productenlijn. Online Marketeers werd ingeschakeld om de producten en diensten van de ANWB bij iedereen onder de aandacht te brengen!

We’ve got your back.

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moesten direct aan het werk kunnen op de afdeling van de ANWB.

Samen resultaat boeken

Onze senior SEA-specialisten schoven snel aan om de SEA-activiteiten naar een hoger niveau te brengen. Met trainingen en kennissessie vergrootten we de kennis van het team en bevorderden we de kennisdeling tussen diverse afdelingen.

 

Lieneke Roos

Manager Content

“Online Marketeers kwam als geroepen, omdat we snel capaciteit nodig hadden. Ze konden direct de juiste kennis en expertise leveren op SEA-gebied. Al snel werden de SEA-campagnes geprofessionaliseerd door nauwe samenwerking en afstemming met tussen de verschillende SEA- en SEO-specialisten.”

De nauwe samenwerking van SEA– en SEO-specialisten van de ANWB en Online Marketeers leverde niet alleen veel meer betaald verkeer op, ook voor het organische verkeer werkte deze samenwerking optimaal. Hierdoor vond er een optimalisatieslag plaats voor paid en owned verkeer, waardoor er weer budget overbleef voor andere campagnes.

Dynamische advertenties vanuit de product-feed

De nieuwe product-feed-campagne die Online Marketeers introduceerde bevat dynamische advertenties. Hierin worden prijswijzigingen en veranderingen in de voorraad voortaan automatisch doorgevoerd. Dit scheelt de portal managers én SEA-specialisten elke dag veel handmatig werk, onderhoud en tijd. Zo is er tijd en geld over voor groei en innovatie! 

Nieuwsgierig geworden?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Cases

VNO-NCW – Sturen op kwalitatieve bezoekers

VNO-NCW heeft Online Marketeers ingeschakeld vanwege onze expertise op het gebied van online marketing. Wij nemen de structurele uitvoering van alle online marketingwerkzaamheden voor onze rekening.

Het complete verhaal

Sunweb – Flexibele inzet van SEA-experts

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. Er liggen volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in actie!

Het complete verhaal

GGN – +68% nieuwe klanten

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

ArxGroep – Stijging in leads van 894%

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden. De ArxGroep zet zich in om ingewikkelde en tijdrovende processen eenvoudiger te maken door middel van slimme technologie.

Het complete verhaal

Kardex Remstar – Verdubbeling leads

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Het complete verhaal

Jetmail – +40% conversies

Online Marketeers is ingeschakeld om de online zichtbaarheid van Jetmail te verbeteren en meer bekendheid te verkrijgen via de social media kanalen en daarmee ook het aantal offerte aanvragen via de website te verhogen.

Het complete verhaal

CB – Social strategie voor de langere termijn

Niet één, maar zelfs twee keer zorgde Online Marketeers voor tijdelijke versterking bij CB in verband met een (zwangerschaps)verlof. In deze twee perioden brachten we de volledige online marketingstrategie van CB en het label Hulpmiddelbezorgd in kaart en realiseerden we een aantal optimalisaties.

Het complete verhaal

TPS – Customer journey meets online marketing

Hoe vind je goed gespecialiseerd technisch personeel? Zeker in deze tijd waarin alles geautomatiseerd wordt is het zoeken naar de spreekwoordelijke naald in een hooiberg. De vraag is groot en het aanbod klein.

Het complete verhaal

Videojet – Tijdelijke invulling met een topresultaat

De vraag aan Online Marketeers was om gedurende een half jaar alle online-activiteiten te monitoren, een actieplan op te zetten en de nieuwe digital marketeer mee te nemen in dit plan. Wij kregen hierbij hulp van ons zusterbedrijf Employity.

Het complete verhaal

NKA – Topresultaat dankzij marketing automation

Om de doelstelling van de Nederlandse Kappersakademie te verwezenlijken, is aan ons gevraagd om een slimme online marketingstrategie neer te zetten.

Het complete verhaal

Websitemigratieplan voor Kalibra

De website van Kalibra was aan vervanging toe. Hier hebben wij onze partner Hello There! voor ingesteld. Bij het live zetten van een nieuwe website is een website migratieplan superbelangrijk. Zeker als je je SEO-resultaten wilt behouden.

Het complete verhaal