ANWB

De wereld ligt aan je voeten. De mooiste bestemmingen binnen handbereik. Of je nu dagelijks onderweg bent, een weekendje weggaat of langer op vakantie gaat: de ANWB helpt je om de juiste keuze op de juiste momenten te maken. Met diensten als de Wegenwacht, de Alarmcentrale, verzekeringen, (juridisch) advies, een rijopleiding, tours en een eigen productenlijn. Online Marketeers werd ingeschakeld om de producten en diensten van de ANWB bij iedereen onder de aandacht te brengen!

We’ve got your back.

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moesten direct aan het werk kunnen op de afdeling van de ANWB.

Samen resultaat boeken

Onze senior SEA-specialisten schoven snel aan om de SEA-activiteiten naar een hoger niveau te brengen. Met trainingen en kennissessie vergrootten we de kennis van het team en bevorderden we de kennisdeling tussen diverse afdelingen.

 

Lieneke Roos

Manager Content

“Online Marketeers kwam als geroepen, omdat we snel capaciteit nodig hadden. Ze konden direct de juiste kennis en expertise leveren op SEA-gebied. Al snel werden de SEA-campagnes geprofessionaliseerd door nauwe samenwerking en afstemming met tussen de verschillende SEA- en SEO-specialisten.”

De nauwe samenwerking van SEA- en SEO-specialisten van de ANWB en Online Marketeers leverde niet alleen veel meer betaald verkeer op, ook voor het organische verkeer werkte deze samenwerking optimaal. Hierdoor vond er een optimalisatieslag plaats voor paid en owned verkeer, waardoor er weer budget overbleef voor andere campagnes.

Dynamische advertenties vanuit de product-feed

De nieuwe product-feed-campagne die Online Marketeers introduceerde bevat dynamische advertenties. Hierin worden prijswijzigingen en veranderingen in de voorraad voortaan automatisch doorgevoerd. Dit scheelt de portal managers én SEA-specialisten elke dag veel handmatig werk, onderhoud en tijd. Zo is er tijd en geld over voor groei en innovatie! 

Nieuwsgierig geworden?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Cases

Sunweb

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. Er liggen volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in actie!

Het complete verhaal

GGN

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

ArxGroep

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden. De ArxGroep zet zich in om ingewikkelde en tijdrovende processen eenvoudiger te maken door middel van slimme technologie.

Het complete verhaal

Kardex Remstar

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Het complete verhaal