ArxGroep

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden. De ArxGroep zet zich in om ingewikkelde en tijdrovende processen eenvoudiger te maken door middel van slimme technologie.

Creating convenience.

Met het label PartnerPete sluit de ArxGroep jaarlijks 15.000 expats aan op energie, gas, water, internet, televisie en andere diensten, zoals verzekeringen en bankproducten. De zaken lopen goed, maar de ArxGroep heeft het idee dat er meer rendement uit de Google-advertenties te halen valt. Het bedrijf schakelt Online Marketeers in om een grondige analyse van de huidige performance te maken. We formuleren nieuwe SEA-strategie en rollen een nieuwe campagnestructuur uit om de Return on Investment (ROI) te verbeteren.

Webdesign voor online succes

Uit onze analyse blijkt dat de website van PartnerPete de beperkende factor is in het te behalen online succes. We beginnen daarom aan de ontwikkeling van een nieuwe website waarbij online marketing het uitgangspunt vormt.

William Zietse

CCO ArxGroep

"Online Marketeers beheert naar alle tevredenheid al onze online kanalen en diverse labels. Van strategie tot uitvoering, Online Marketeers doet het!”

We gaan voor een gebruiksvriendelijk en responsive design. De landingspagina’s zijn zoekmachinevriendelijk, bevatten effectieve call-to-actions en zijn technisch goed ingericht. In samenwerking met de webdeveloper zorgen we dat de website in het custom CMS gebouwd wordt, zodat deze naadloos integreert met het custom CRM.

Meer activiteiten

We helpen de ArxGroep met het doorontwikkelen van de online marketingstrategie van PartnerPete. Ook ondersteunen en beheren we activiteiten op het gebied van Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, social media advertising, contentcreatie en conversieoptimalisatie. Samen met de ArxGroep bedenken, creëren en lanceren we nieuwe online concepten.

Een nieuw label

Eén van die nieuwe concepten is ProPropertyPartners, een totaaloplossing voor vastgoedprofessionals. Voor dit nieuwe label ontwikkelen we een nieuwe website en formuleren we een complete online marketingstrategie. Ook na de lancering blijven we de online kanalen beheren en optimaliseren.

Samen resultaat boeken

De nieuwe SEA-strategie van PartnerPete levert al snel de volgende resultaten op:

De lancering van de nieuwe website van PartnerPete zorgt vervolgens voor:

Ook meer uit je online marketing halen?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Wij werken o.a. voor

Cases

ANWB

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Het complete verhaal

Sunweb

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. Er liggen volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in actie!

Het complete verhaal

GGN

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

Kardex Remstar

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Het complete verhaal