GGN

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider loopt het bedrijf voorop als het gaat om innovatie en beschikt zij over de grootste debiteurendatabase van Nederland. Online Marketeers wordt in 2016 aangehaakt om GGN te ondersteunen bij de ontwikkeling en online marketing van ggn.nl/incasso.

Mastering online marketing.

Klanten die hun rekening niet of slecht betalen. Veel bedrijven krijgen ermee te maken. GGN biedt totaaloplossingen die dit ongemak verhelpen. Het incassobureau weet wat ze moet doen om klanten te laten betalen, zonder de verstandhouding aan te tasten. Met haar nieuwe online klantenplatform maakt zij het aanmelden van zaken en incasseren van facturen nog eenvoudiger.

Joantine Ceelen

Marketing Manager, GGN

"We hebben diverse specialisten van Online Marketeers ingezet. Altijd met goed resultaat!"

Dit is niet de enige uitbreiding op het gebied van online. Ook online marketing krijgt een prominente rol. Bij aanvang van de samenwerking helpen we GGN met het in de markt zetten van haar online incassodienstverlening. We draaien SEA-campagnes, verzorgen de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website en houden scherp het belangrijkste doel in het oog: nieuwe klanten werven. Ondertussen ondersteunen we GGN met strategisch advies én uitvoerende slagkracht.

In de jaren die daarop volgen vliegen we diverse specialisten in bij GGN. Eén van onze online strategen zet een strategisch fundament neer. Met dit plan in de hand gaan onze SEA- en SEO-specialisten aan het werk. Zij vergroten de Return on Investment met lagere kosten per conversie en meer kwalitatieve leads.

De grafiek hieronder toont de organische groei van bezoekers van het online incasso portal in 2018 in vergelijking met 2017.

Organisch verkeer 2018 vs. 2017

De online marketing efforts betalen zich terug. In 2018 stijgt het organisch verkeer met 61% ten opzichte van het jaar ervoor. Er vinden 7% meer conversies plaats en 68% nieuwe klanten melden zich bij GGN. Hun niet of slecht betalende klanten worden voortaan opgevangen door het grootste incassobureau van Nederland.

Ook meer uit je online marketing halen?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Cases

ANWB – 82,5% stijging in organisch verkeer

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Het complete verhaal

Sunweb – Flexibele inzet van SEA-experts

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. Er liggen volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in actie!

Het complete verhaal

ArxGroep – Stijging in leads van 894%

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden. De ArxGroep zet zich in om ingewikkelde en tijdrovende processen eenvoudiger te maken door middel van slimme technologie.

Het complete verhaal

Kardex Remstar – Verdubbeling leads

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Het complete verhaal

CB – Social strategie voor de langere termijn

Niet één, maar zelfs twee keer zorgde Online Marketeers voor tijdelijke versterking bij CB in verband met een (zwangerschaps)verlof. In deze twee perioden brachten we de volledige online marketingstrategie van CB en het label Hulpmiddelbezorgd in kaart en realiseerden we een aantal optimalisaties.

Het complete verhaal

GGN – +68% nieuwe klanten

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

Jetmail – +40% conversies

Online Marketeers is ingeschakeld om de online zichtbaarheid van Jetmail te verbeteren en meer bekendheid te verkrijgen via de social media kanalen en daarmee ook het aantal offerte aanvragen via de website te verhogen.

Het complete verhaal

VNO-NCW – Sturen op kwalitatieve bezoekers

VNO-NCW heeft Online Marketeers ingeschakeld vanwege onze expertise op het gebied van online marketing. Wij nemen de structurele uitvoering van alle online marketingwerkzaamheden voor onze rekening.

Het complete verhaal

TPS – Customer journey meets online marketing

Hoe vind je goed gespecialiseerd technisch personeel? Zeker in deze tijd waarin alles geautomatiseerd wordt is het zoeken naar de spreekwoordelijke naald in een hooiberg. De vraag is groot en het aanbod klein.

Het complete verhaal

Videojet – Tijdelijke invulling met een topresultaat

De vraag aan Online Marketeers was om gedurende een half jaar alle online-activiteiten te monitoren, een actieplan op te zetten en de nieuwe digital marketeer mee te nemen in dit plan. Wij kregen hierbij hulp van ons zusterbedrijf Employity.

Het complete verhaal

NKA – Topresultaat dankzij marketing automation

Om de doelstelling van de Nederlandse Kappersakademie te verwezenlijken, is aan ons gevraagd om een slimme online marketingstrategie neer te zetten.

Het complete verhaal

Websitemigratieplan voor Kalibra

De website van Kalibra was aan vervanging toe. Hier hebben wij onze partner Hello There! voor ingesteld. Bij het live zetten van een nieuwe website is een website migratieplan superbelangrijk. Zeker als je je SEO-resultaten wilt behouden.

Het complete verhaal