Sunweb

Sunweb verzorgt de vakanties van meer dan een miljoen mensen per jaar. In meer dan 15 landen binnen en buiten Europa. Dat doet zij met bekende labels als Elize was here, GOGO, Beachmasters en Husk. Hoewel Sunweb een sterk online businessmodel heeft, wil zij haar online marketingkennis intern versterken. Ook wil zij haar internationale marktaandeel vergroten. Online Marketeers schoof aan om deze ambitie te realiseren.

The start of a new journey

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Op verschillende momenten door het jaar heen heeft Sunweb tijdelijk extra denk- en slagkracht nodig binnen specifieke expertises. Bij piekmomenten, verlof, ziekte en wanneer er vacatures openstaan bijvoorbeeld. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. De online marketingactiviteiten voor deze markt wordt centraal gecoördineerd en grotendeels uitgevoerd vanuit het kantoor in Nederland (Rotterdam). Er liggen dus volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in concrete actie!

Echt onderdeel van het team

In 2017 starten onze SEA-experts bij Sunweb. Zij worden tijdelijk ingevlogen om een openstaande vacature te vervullen. In korte tijd voegen ze zich bij het bestaande team en ondersteunen ze alle regio’s en labels. Ze schakelen snel en spreken dezelfde taal. Met hun SEA-campagnes dragen ze bij aan de bedrijfsdoelstellingen van Sunweb. Ze realiseren zoveel mogelijk boekingen tegen optimale kosten. Hiervoor schakelen ze continu met verschillende stakeholders. Intern dragen ze bij aan de synergie tussen de diverse afdelingen van Sunweb.

"Sunweb zet onze online marketeers flexibel in. Waar, wanneer en hoe lang dat nodig is."

Sander Heussen

Head of Online Channels, Sunweb Group

"Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Online Marketeers een betrouwbare en resultaatgerichte partner.”

Inmiddels maken onze online marketeers echt onderdeel van het Sunweb-team uit, mede doordat zij grotendeels op locatie werken bij Sunweb in Rotterdam. Handig voor beide partijen. Sunweb profiteert van de externe kennis, die meer en meer intern overgenomen wordt. Onze marketeers hebben een leuke werkplek binnen een jong, dynamisch team van een internationale online reisorganisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Ons hele team van specialisten staat voor je klaar. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken en jouw online ambities te realiseren. Ben je klaar voor jouw volgende stap in online marketing en SEA-optimalisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Cases

ANWB

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Het complete verhaal

GGN

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

ArxGroep

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden. De ArxGroep zet zich in om ingewikkelde en tijdrovende processen eenvoudiger te maken door middel van slimme technologie.

Het complete verhaal

Kardex Remstar

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Het complete verhaal