E-mail marketing adviseur

Met een goede e-mail marketing strategie zorgen we ervoor dat jouw klanten uitkijken naar je nieuwsbrief. Je wilt immers niet dat ze het als de zoveelste nieuwsbrief behandelen die ze direct verwijderen. Een e-mail marketing consultant helpt je met de strategie die past bij jouw customer journey. Dit kan voor een geheel nieuw traject zijn, maar wij kunnen ook e-mail marketing advies geven over je bestaande nieuwsbrief.

Alle voordelen op een rij

E-mail marketing advies op maat

Strategisch fundament waarop je verder kunt bouwen

Haal de kennis bij jou op kantoor

Meer kennis met e-mail marketing advies

Een e-mail marketing adviseur van Online Marketeers werkt bij jou op locatie om het beste beeld te krijgen van de organisatie en de customer journey. Op basis hiervan kan het strategisch fundament voor de e-mailcampagnes worden gelegd. Heb jij een team in huis dat deze strategie vervolgens verder kan uitwerken? Wij geven graag de nodige kennis door om dit te verwezenlijken.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de implementatie? Dan kan onze e-mail marketingexpert op basis van detachering voor minimaal één dag per week bij jou op locatie werken om je e-mailcampagnes optimaal in te richten.

Waar kunnen wij jou bij helpen? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier!

Wij werken o.a. voor

Contact

Waar kan ik je mee helpen?

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda