Email marketing specialist

Een nieuwsbrief versturen ouderwets? Integendeel! Wist je dat e-mailmarketing één van de best converterende middelen is voor veel bedrijven?

Vooral de vaste klant wordt met een nieuwsbrief getriggerd tot een (nieuwe) aankoop. Uiteraard moet de mail dan wel eerst geopend worden! Daarnaast moet de content de lezer aanspreken en aanzetten tot actie. Hoe je dit doet? Daar kan een e-mail marketing specialist je alles over vertellen!

Van advies tot actie

De email marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op verschillende manieren helpen met het optimaliseren van jouw email marketing strategie. Dit gaat van begeleiding bij het leggen van een strategisch fundament tot het daadwerkelijke aannemen van een email marketing specialist die vast bij jou op kantoor komt werken.

Consultancy

Advies en begeleiding bij jouw ‘next step’ in e-mail marketing

Email marketing adviseur

Detachering

Tijdelijk een e-mail marketing specialist bij jou op locatie

Email marketing uitbesteden

Recruitment

Een eigen e-mail marketing specialist in vast dienstverband

Recruitment email marketeer

Meer resultaat met een email marketing specialist

Een goede nieuwsbrief verstuur je met een doel. Het vooraf bepalen van je e-mail marketingdoelstellingen is dus een perfecte start van een succesvolle strategie. Onze e-mail marketing specialisten weten hoe je dit het beste kunt aanpakken en verder moet uitrollen. Hierdoor kunnen zij je uitstekend helpen met de ontwikkeling van je strategie en de verdere uitwerking en optimalisatie van jouw nieuwsbrieven. Wil je weten wat ze nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Ja, dat wil ik!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam