Email marketing specialist

Een nieuwsbrief versturen ouderwets? Integendeel! Wist je dat email marketing één van de best converterende kanalen is voor veel bedrijven?

Vooral de vaste klant wordt met een nieuwsbrief getriggerd tot een (nieuwe) aankoop. Uiteraard moet de mail dan wel eerst geopend worden! Daarnaast moet de content de lezer aanspreken en aanzetten tot actie. Hoe je dit doet? Daar kan een email marketing specialist je alles over vertellen!

Van advies tot actie

De email marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op verschillende manieren helpen met het optimaliseren van jouw email marketing strategie. Dit gaat van begeleiding bij het leggen van een strategisch fundament tot het daadwerkelijke aannemen van een email marketing specialist die vast bij jou op kantoor komt werken.

Consultancy

Advies en begeleiding

Email marketing adviseur

Detachering

Flexibel een email marketeer op locatie

Email marketing uitbesteden

Recruitment

Wij zoeken een specialist voor je

Recruitment email marketeer

Meer resultaat met een email marketing specialist

Een goede nieuwsbrief verstuur je met een doel. Het vooraf bepalen van je email marketingdoelstellingen is dus een perfect beginpunt tot een succesvolle strategie. Onze email marketing specialisten weten hoe je dit het beste kunt aanpakken en verder moet uitrollen. Hierdoor kunnen wij je uitstekend helpen met zowel de ontwikkeling van de strategie als de verdere uitwerking en optimalisatie van jouw nieuwsbrieven. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Ja, dat wil ik!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam