Allround online marketing

Klaar voor de volgende stap?

Of het nu om een tijdelijke opdracht, een nieuw project of ondersteuning voor de langere termijn gaat; onze allround online marketeers staan voor je klaar!

Contact opnemen

Home Expertises Allround online marketing

Het is vaak een enorme opgave om een online marketing strategie op te zetten. Waar ga je op focussen, op welk moment en waarom? Heb je de doelgroep in kaart? Ken je de customer journey en weet je hoe alle communicatie met elkaar in lijn brengt?

Wat zoek je?

Geen zorgen: een allround online marketing specialist van Online Marketeers beantwoordt al deze vragen en helpt je bij het creëren van de perfecte online marketing strategie. Ligt je strategie al zo goed als klaar? Dan helpen wij je graag bij de implementatie! Met onze expertise in online marketing en jouw expertise in de markt maken we samen de perfecte aanpak die past bij jouw doelgroep. Ook voor (tijdelijke) versterking en/of vervanging van jouw online marketing team ben je bij ons aan het juiste adres!

Consultancy

  • First things first; we beginnen met het creëren van een online marketing strategie die bij jouw bedrijf past.
  • Heb je al een online strategie, maar twijfel je hier nog over? Dan geven we je graag een advies op maat.
  • Geen giswerk over wat jouw doelgroep wel of niet zal aanspreken, maar een met cijfers onderbouwde strategie dat zorgt voor een stevig fundament.
Dat wil ik!

Detachering

  • Jouw online marketing strategie vertalen naar daadwerkelijke acties met een zichtbaar resultaat? Count us in!
  • Haal de kennis van een allround online marketeer al vanaf 1 dag per week bij jou op kantoor en spar gelijk over de mogelijkheden.
  • Korte lijntjes, deskundige kennis die we graag met jou en je collega’s delen en een hoog rendement; wat wil je nog meer?!
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Voor een langere periode een allround online marketeer in dienst nemen? Ook dan kunnen we je helpen!
  • Met een groot netwerk van online marketeers vinden wij de professional die bij jouw bedrijf past.
  • Geen zorgen over de sollicitatieprocedure; je ontmoet alleen de beste kandidaten. Tijd = immers geld!
Dat heb ik nodig!

Online marketing advies op maat

Ieder bedrijf kan zo nu en dan online marketing advies gebruiken. Of je nu vastloopt met je strategie of niet weet waar je moet beginnen; de online marketing consultants van Online Marketeers denken met je mee! Samen met jou als opdrachtgever ontwikkelen wij het strategisch fundament voor jouw (allround) online marketing. Ben jij klaar om te groeien?

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over allround online marketing? Plan een belafspraak.

088 762 40 00

Ready for the next step?

Dankzij de korte lijntjes die wij met onze opdrachtgevers houden, kunnen wij een online marketing strategie creëren die helemaal bij jouw bedrijf past. Geen kant-en-klare strategie dus, maar echt eentje die is afgestemd op jouw organisatie. Met kantoren in Breda, Den Haag en Amsterdam zijn we eigenlijk altijd wel in de buurt. Kunnen wij jou helpen met onze expertise?

Wij werken o.a. voor

Contact

Meer weten? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda