Online marketing specialist

Zoek je een "manusje van alles" met specialistische online marketing kennis? Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat al jouw online kanalen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Online marketeer inschakelen?

Of het nu om een tijdelijke opdracht, een nieuw project of ondersteuning voor de langere termijn gaat; onze online marketing specialisten staan voor je klaar!

Contact opnemen

Home Expertises Allround online marketing

Het is vaak een enorme opgave om een online marketing strategie op te zetten. Waar ga je op focussen, op welk moment en waarom? Heb je de doelgroep in kaart? Ken je de customer journey en weet je hoe alle communicatie met elkaar in lijn brengt?

Geen zorgen: een allround online marketing specialist van Online Marketeers beantwoordt al deze vragen en helpt je bij het creëren van de perfecte online marketing strategie. Ligt je strategie al zo goed als klaar? Dan helpen wij je graag bij de implementatie! Met onze expertise in online marketing en jouw expertise in de markt maken we samen de perfecte aanpak die past bij jouw doelgroep. Ook voor (tijdelijke) versterking en/of vervanging van jouw online marketing team ben je bij ons aan het juiste adres!

Een keertje sparren? No strings attached! 😉

Prijzen

Online Marketing Adviesrapport

✓ Wij duiken 1 dag in jouw online marketingstrategie
✓ Advies o.b.v. tools en statistieken
✓ Altijd gericht op het behalen van jouw doelstelling

Resultaat:
Een online marketing adviesrapport vol quickwins op jouw online zicht- en vindbaarheid te vergroten.

1.600,-

Meest gekozen

Online marketeer in jouw team

✓ Een eigen (tijdelijke) online marketeer in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Analyseren, uitvoeren en optimaliseren

Resultaat:
Een online marketingspecialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 60,- per uur

Online marketing ondersteuning

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

Resultaat:
De kennis en kunde van een echte expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Een online marketing specialist inhuren

Ieder bedrijf kan zo nu en dan een steuntje in de rug gebruiken als het om online marketing gaat. Of je nu vastloopt met je strategie of niet weet waar je moet beginnen. Of misschien kom je (tijdelijk) handen tekort en kan je wel wat hulp gebruiken. De online marketing specialisten van Online Marketeers denken in al deze situaties graag met je mee!

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over allround online marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Ready for the next step?

Mede dankzij onze flexibele contracten die eenvoudig op- en afgeschaald kunnen worden, kiezen ondernemers voor ons als externe partij. Heel extern zijn we vervolgens ook weer niet, want wij werken het liefst bij jou op kantoor om de korte lijntjes te behouden. Daarnaast krijgen we zo een stuk meer mee van het bedrijf zelf, met een sterke en goed aansluitende online strategie als resultaat.

Dankzij de korte lijntjes die wij met onze opdrachtgevers houden, kunnen wij een online marketing strategie creëren die helemaal bij jouw bedrijf past. Geen kant-en-klare strategie dus, maar echt eentje die is afgestemd op jouw organisatie. Met kantoren in Breda, Den Haag en Amsterdam zijn we eigenlijk altijd wel in de buurt. Kunnen wij jou helpen met onze expertise?

Online marketing cases

ArxGroep – Stijging in leads van 894%

De ArxGroep bedenkt en creëert digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals. Steeds meer diensten, producten en transacties kunnen daardoor volledig online en digitaal afgehandeld worden. De ArxGroep zet zich in om ingewikkelde en tijdrovende processen eenvoudiger te maken door middel van slimme technologie.

Het complete verhaal

Kardex Remstar – Verdubbeling leads

Een groot magazijn, inkomende bestellingen en hoge verwachtingen rondom levertijden. De automatische opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar bieden uitkomst. Wij worden ingeschakeld om de internationale marktpositie van Kardex te versterken.

Het complete verhaal

Videojet – Tijdelijke invulling met een topresultaat

De vraag aan Online Marketeers was om gedurende een half jaar alle online-activiteiten te monitoren, een actieplan op te zetten en de nieuwe digital marketeer mee te nemen in dit plan. Wij kregen hierbij hulp van ons zusterbedrijf Employity.

Het complete verhaal

CB – Social strategie voor de langere termijn

Niet één, maar zelfs twee keer zorgde Online Marketeers voor tijdelijke versterking bij CB in verband met een (zwangerschaps)verlof. In deze twee perioden brachten we de volledige online marketingstrategie van CB en het label Hulpmiddelbezorgd in kaart en realiseerden we een aantal optimalisaties.

Het complete verhaal

Contact

Meer weten? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda