Online marketing specialist

Zoek je een "manusje van alles" met specialistische online marketing kennis? Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat al jouw online kanalen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Online marketeer inschakelen?

Of het nu om een tijdelijke opdracht, een nieuw project of ondersteuning voor de langere termijn gaat; onze online marketing specialisten staan voor je klaar!

Contact opnemen

Home Expertises Allround online marketing

Het is vaak een enorme opgave om een online marketing strategie op te zetten. Waar ga je op focussen, op welk moment en waarom? Heb je de doelgroep in kaart? Ken je de customer journey en weet je hoe alle communicatie met elkaar in lijn brengt?

Wat zoek je?

Geen zorgen: een allround online marketing specialist van Online Marketeers beantwoordt al deze vragen en helpt je bij het creëren van de perfecte online marketing strategie. Ligt je strategie al zo goed als klaar? Dan helpen wij je graag bij de implementatie! Met onze expertise in online marketing en jouw expertise in de markt maken we samen de perfecte aanpak die past bij jouw doelgroep. Ook voor (tijdelijke) versterking en/of vervanging van jouw online marketing team ben je bij ons aan het juiste adres!

Prijzen

Online Marketing Adviesrapport

In 2 dagen nemen we jouw online marketing onder de loep. We maken een adviesrapport met aandachtspunten en kansen.

Ben je goed zichtbaar op social media? En vindbaar in Google? Onze ervaren online marketeers verzamelen jouw relevante data en analyseren waar de quickwins en verbeterpunten liggen.

Resultaat:
Een online marketing adviesrapport vol quickwins op jouw online zicht- en vindbaarheid te vergroten.

€ 1.600,-

Meest gekozen

Online marketeer in jouw team

Een eigen online marketeer vanaf 16 uur per maand! Super zichtbaar dus, met mega korte lijntjes.

Onze online marketeers zien de quickwins en kansen voor jouw organisatie op het gebied van online marketing. En… voeren ze uit, optimaliseren en bouwen steeds verder uit. Geef je online marketing uit handen aan een échte online marketing expert en zie zelf de resultaten!

Resultaat:
De kennis en kunde van een online marketeer bij jou op kantoor.

Vanaf € 1.200,- p.m.

Maatwerk

Heb je vanwege een zwangerschapsverlof of reis van je online marketeer tijdelijk (fulltime) capaciteit nodig?

Of lukt het je niet om voldoende leads uit online marketing te halen en heb je specifieke kennis nodig? Of wil je misschien een online marketeer in vast dienstverband aannemen? Wij leveren een oplossing op maat!

Resultaat:
Een oplossing die 1-op-1 aansluit bij jouw uitdaging.

Prijs op aanvraag

Een online marketing specialist inhuren

Ieder bedrijf kan zo nu en dan een steuntje in de rug gebruiken als het om online marketing gaat. Of je nu vastloopt met je strategie of niet weet waar je moet beginnen. Of misschien kom je (tijdelijk) handen tekort en kan je wel wat hulp gebruiken. De online marketing specialisten van Online Marketeers denken in al deze situaties graag met je mee!

Waarom Online Marketeers?

Één online marketeer met de kennis van 25 specialisten

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over allround online marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Ready for the next step?

Mede dankzij onze flexibele contracten die eenvoudig op- en afgeschaald kunnen worden, kiezen ondernemers voor ons als externe partij. Heel extern zijn we vervolgens ook weer niet, want wij werken het liefst bij jou op kantoor om de korte lijntjes te behouden. Daarnaast krijgen we zo een stuk meer mee van het bedrijf zelf, met een sterke en goed aansluitende online strategie als resultaat.

Dankzij de korte lijntjes die wij met onze opdrachtgevers houden, kunnen wij een online marketing strategie creëren die helemaal bij jouw bedrijf past. Geen kant-en-klare strategie dus, maar echt eentje die is afgestemd op jouw organisatie. Met kantoren in Breda, Den Haag en Amsterdam zijn we eigenlijk altijd wel in de buurt. Kunnen wij jou helpen met onze expertise?

Wij werken o.a. voor

Contact

Meer weten? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda