Content marketing specialist

Content is king! Je bereikt jouw doelgroep immers alleen met content die hen boeit, aangrijpt en aanzet tot actie.

Klaar voor de volgende stap?

Content is een van de belangrijkste onderdelen van een goedwerkende SEO strategie. Daar heb je uiteraard wel de juiste content voor nodig. Een content marketeer kan je hierbij helpen!

Contact opnemen

Home Expertises Content marketing

Wel eens van de uitspraak “Content is King” gehoord? Deze uitspraak van Bill Gates komt uit 1994, maar is nog steeds relevant. Uiteraard met wat meer nuance, want er zijn wel wat meer factoren bijgekomen die ook zeker niet vergeten mogen worden!

Toch blijft goede (en vooral relevante) content essentieel als je online resultaat wilt behalen. Een slimme en klantgerichte content strategie is daarom ook het fundament waar jij verder op kunt bouwen. Onze content marketing consultants kennen de fijne kneepjes van het vak en helpen je graag met het bepalen van de juiste strategie.

Wat zoek je?

De content marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op meerdere manieren van dienst zijn. Wil je alleen advies bij het creëren van de strategie? Of wil jij meer content marketing kennis bij jou op kantoor? Het kan allemaal! Op zowel strategisch als uitvoerend niveau kunnen onze content experts je van dienst zijn. Met hun creatieve brein en analytisch vermogen vormen zij de ideale kandidaten om je content marketing aan uit te besteden. Zij zorgen er daarnaast ook voor dat de content ook daadwerkelijk bij de juiste doelgroep terecht komt. Want dat is het uiteindelijke doel van iedere content strategie – toch?

Prijzen

Content Adviesrapport

✓ Wij duiken 1 dag in jouw contentstrategie
✓ Advies o.b.v. tools en statistieken
✓ Ontvang quick-wins en aanbevelingen

Resultaat:
Een content adviesrapport dat jouw contentstrategie naar een hoger niveau tilt.

800,-

Meest gekozen

Content specialist in jouw team

✓ Een eigen (tijdelijke) online marketeer in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Leuke content o.b.v. een strategie

Resultaat:
De kennis en kunde van een content specialist.

Vanaf 60,- per uur

Doorlopende optimalisatie

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

Resultaat:
De kennis en kunde van een echte expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Word de Content King!

Vaak schetsen bedrijven in grote lijnen een contentplan, maar tekenen ze regelmatig buiten de lijntjes. Ze produceren content, maar die is niet uitgelijnd en de losse uitingen versterken elkaar niet. Hierdoor loopt jouw doelgroep de belangrijkste boodschap mis. Herkenbaar?

Loop voor op je concurrentie met unieke content die bij jouw doelgroep past. Een content marketing specialist weet precies hoe je dit realiseert en kan jou hier dus perfect bij assisteren!

Waarom Online Marketeers?

Één content specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over content marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Een content specialist op locatie

Hoe fijn is het als je een content expert bij jou op kantoor hebt waarmee je snel kunt sparren? Zo werken wij bij Online Marketeers; met korte lijntjes, door kennis te delen en goed na te denken over de strategie van het bedrijf. Wanneer je via ons een freelance content marketeer inhuurt, haal je die kennis dus in huis!

Ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden? Mooi! Dan hebben wij de juiste content gecreëerd 😉 Uiteraard lichten wij het een en ander nog graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. We zijn enorm benieuwd naar jouw verhaal en helpen je graag om dit om te zetten naar de juiste contentstrategie.

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's create some content!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda