Content marketing specialist

Klaar voor de volgende stap?

Content is een van de belangrijkste onderdelen van een goedwerkende SEO strategie. Daar heb je uiteraard wel de juiste content voor nodig. Een freelance content marketeer kan je hier zeker bij helpen!

Contact opnemen

Home Expertises Content marketing

Wel eens van de uitspraak “Content is King” gehoord? Deze uitspraak van Bill Gates komt uit 1994, maar is nog steeds relevant. Uiteraard met wat meer nuance, want er zijn wel wat meer factoren bijgekomen die ook zeker niet vergeten mogen worden!

Toch blijft goede (en vooral relevante) content essentieel als je online resultaat wilt behalen. Een slimme en klantgerichte content strategie is daarom ook het fundament waar jij verder op kunt bouwen. Onze content marketing consultants kennen de fijne kneepjes van het vak en helpen je graag met het bepalen van de juiste strategie.

Wat zoek je?

De content marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op meerdere manieren van dienst zijn. Wil je alleen advies bij het creëren van de strategie? Of wil jij meer content marketing kennis bij jou op kantoor? Het kan allemaal! Op zowel strategisch als uitvoerend niveau kunnen onze content experts je van dienst zijn. Met hun creatieve brein en analytisch vermogen vormen zij de ideale kandidaten om je content marketing aan uit te besteden. Zij zorgen er daarnaast ook voor dat de content ook daadwerkelijk bij de juiste doelgroep terecht komt. Want dat is het uiteindelijke doel van iedere content strategie – toch?

Consultancy

  • Content is key; en een slimme contentstrategie dus ook! Je content moet immers van toegevoegde waarde zijn. Daar schakel je nou precies een content marketing consultant voor in!
  • Niet zomaar wat woordjes op papier dus, maar contentcreatie met een doel en vanuit een goed doordachte strategie waarbij we vanuit de doelgroep denken.
  • Wat wij leveren? Een duidelijk content marketing plan waar je ook zelf goed mee uit de voeten kunt.
Dat wil ik!

Detachering

  • Liever jouw content marketing uitbesteden? Dan staan wij ook zeker voor je klaar! Al vanaf 1 dag per week huur je een content specialist in. Wij werken bij jou op locatie om de korte lijntjes te behouden.
  • Wij zijn allergisch voor dubbele content (en Google trouwens ook). Bij ons ben je dus verzekerd van originele content.
  • Niet alleen maar zenden, zenden, zenden! Wij denken vanuit de doelgroep; want wat wil deze graag ontvangen? Met het beantwoorden van deze vraag heb je Pandora’s box zeker in handen.
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Een content marketeer vast in dienst nemen? Daar kunnen we je zeker bij helpen!
  • Wij matchen de beste kandidaat aan het geschetste profiel. Zo vind jij snel de content expert die bij jouw bedrijf past.
  • Je hebt zelf bijna geen omkijken naar de selectieprocedure. Hoe handig is dat?!
Dat heb ik nodig!

Word de Content King!

Vaak schetsen bedrijven in grote lijnen een contentplan, maar tekenen ze regelmatig buiten de lijntjes. Ze produceren content, maar die is niet uitgelijnd en de losse uitingen versterken elkaar niet. Hierdoor loopt jouw doelgroep de belangrijkste boodschap mis. Herkenbaar?

Loop voor op je concurrentie met unieke content die bij jouw doelgroep past. Een content marketing specialist weet precies hoe je dit realiseert en kan jou hier dus perfect bij assisteren!

Waarom Online Marketeers?

Één content specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over content marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Een content specialist op locatie

Hoe fijn is het als je een content expert bij jou op kantoor hebt waarmee je snel kunt sparren? Zo werken wij bij Online Marketeers; met korte lijntjes, door kennis te delen en goed na te denken over de strategie van het bedrijf. Wanneer je via ons een freelance content marketeer inhuurt, haal je die kennis dus in huis!

Ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden? Mooi! Dan hebben wij de juiste content gecreëerd 😉 Uiteraard lichten wij het een en ander nog graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. We zijn enorm benieuwd naar jouw verhaal en helpen je graag om dit om te zetten naar de juiste contentstrategie.

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's create some content!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam