E-commerce specialist

Zeker in deze tijd zal je als webshopeigenaar merken dat steeds meer mensen online shoppen. Daar moet jouw webshop uiteraard wel op voorbereid zijn! Pak je op dit moment alle kansen die er zijn? Een e-commerce specialist kan jou hier direct bij helpen!

Shop jouw e-commerce specialist hier!

Het optimale uit jouw webshop halen? Daar kan eén van onze e-commerce specialisten je zeker bij helpen!

Neem contact op!

Home Expertises E-commerce specialist

✔ Binnen één werkdag voor jou aan de slag
✔ Voor zo kort of zo lang als jij wil
✔ Ervaren e-commerce specialisten

Wat heb je nodig?

Te weinig bezoekers op jouw website? Of stromen de bezoekers juist wel binnen, maar blijven de bestellingen uit? Of zie je op dit moment alleen maar geld verdwijnen in Google Shopping? Voor elk probleem bestaat een oplossing! Onze e-commerce specialisten helpen jou met een online marketing strategie die voor jouw webshop werkt.

 

Geen copy/paste dus, maar een aanpak op maat. Van een korte online marketingboost met de hulp van een expert tot een marketeer die jouw personeel tijdelijk vervangt tijdens verlof of als jij jouw terrein verder wilt uitbreiden via o.a. Amazon – wij helpen je!

 

Sparren over de kansen voor jouw webshop?

Prijzen

E-commerce boost

✓ Wij duiken 1 dag in jouw online marketingstrategie
✓ Advies o.b.v. tools en statistieken
✓ Altijd gericht op het behalen van jouw doelstelling

Resultaat:
Een e-commerce adviesrapport vol quickwins en kansen om jouw ROI te verhogen.

800,-

Meest gekozen

E-commerce specialist inhuren

✓ Een eigen (tijdelijke) e-commerce specialist in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Analyseren, uitvoeren en optimaliseren

Resultaat:
Een e-commerce expert in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 60,- per uur

Doorlopende e-commerce optimalisatie

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

Resultaat:
De kennis en kunde van een e-commerce expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Haal meer uit Google Shopping

Wist je dat gemiddeld 15%* van alle online shoppers een product via een advertentie koopt? Met Google Shopping maak je deze advertentie ook nog eens visueel aantrekkelijk! Dankzij online advertenties zijn jouw producten direct zichtbaar bij een potentiële doelgroep.

Onze Google Shopping specialisten weten precies aan welke knoppen ze moeten draaien om het optimale uit jouw campagnes te halen. Ook als je moet opboksen tegen de reuzen uit jouw branche! Op deze manier heb je niet alleen meer online zichtbaarheid, maar behaal je ook meer winst.

* (Bron: Finance Online)

Kim van Gils

Heb jij een helpende hand nodig die jouw webshop nóg succesvoller maakt? Onze e-commerce specialisten helpen je graag!

Dat wil ik!

Creëer de beste feed

Het is je vast niet ontgaan: Amazon is nu ook beschikbaar voor Nederlandse shoppers. Dit brengt een hoop kansen met zich mee! Als je op tijd aanhaakt én weet wat je doet natuurlijk. Bij Online Marketeers werken gecertificeerde Amazon-specialisten die je graag meenemen in dit nieuwe speelveld. Zij kunnen je helpen bij het aanmelden, installeren en optimaliseren van jouw Amazon-feed.

Uiteraard kijken we ook verder dan alleen Amazon. Jouw product zou bijvoorbeeld ook perfect kunnen zijn voor andere platformen zoals Bol.com of Marktplaats. Als Channable partner kunnen wij je helpen met de inrichting van de perfecte feed zodat je jouw producten via tientallen verschillende websites kunt verkopen.

In de praktijk

Heb jij bijvoorbeeld een webshop met sportartikelen, maar lukt het je niet om voldoende zichtbaar te zijn tussen al die grote merken? Of vinden mensen jouw producten al wel via diverse platformen, maar blijft het bij “kijken, kijken, niet kopen”? Wij zorgen ervoor dat die kijkers kopers worden!

Kansen alom dus die wij graag samen met jou gaan verkennen! Heb je een vraag en ben je benieuwd of wij je ermee kunnen helpen? Stel ‘m dan zeker! Wij kijken graag wat we voor je betekenen, voor lange of korte termijn. Dankzij onze flexibele contracten kunnen we eenvoudig op- en afschalen, waardoor wij precies de werkwijze kunnen bieden die bij jou past.

Contact

Extra expertise nodig? Neem contact op!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda