Verkopen via Amazon

Het is je vast niet ontgaan: begin maart deed Amazon haar intrede op de Nederlandse e-commerce markt. Grote namen zoals Bol.com, Coolblue en Wehkamp moeten volgens de media vrezen voor deze wereldwijde magnaat. Een gloednieuwe kans waar jij als webshop-eigenaar van kan profiteren dus!

Start jouw Amazon webshop

Wil jij jouw producten verkopen via Amazon, maar weet je niet hoe? Of weet je niet zeker of je het onderste uit de kan haalt? Wij helpen je graag!

Contact opnemen

Home Expertises E-commerce specialist Verkopen via Amazon

✔ Binnen één werkdag voor jou aan de slag
✔ Voor zo kort of zo lang als jij wil
✔ Gecertificeerde Amazon-specialisten

Start deze week nog met het opzetten van het beste verkoopaccount dankzij de expertise van een Amazon specialist! Of je nu al wel of geen feed hebt, of als je al begonnen bent, maar vastloopt. Amazon staat niet bekend als de meest eenvoudige webshop voor zakelijk gebruik, waardoor het niet gek is als je wel wat hulp kan gebruiken. In welke fase je ook zit; wij kunnen je helpen!

Voor veel bedrijven is Amazon een onontdekt speelterrein. Een nieuw platform wat veel saleskansen met zich meebrengt. Maar dan blijft de vraag: waar begin je? Of misschien nog wel belangrijker: is jouw product wel geschikt voor Amazon? Je aanmelden als Amazon verkoper is de eerste van vele stappen. De vervolgstappen zijn zeker niet simpel, waardoor het inschakelen van een expert zeker geen overbodige luxe is!

Een keertje sparren? No strings attached! 😉

Prijzen

Vliegende start

✓ Maak een vliegenstart met jouw Amazon-account
✓ Aanmaken + inrichten
✓ Optioneel: Cursus "Verkopen op Amazon"

Resultaat:
Een vliegende start voor jouw Amazon verkoopaccount

800,-

Meest gekozen

Amazon specialist in jouw team

✓ Een eigen (tijdelijke) Amazon-expert in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Analyseren, uitvoeren en optimaliseren

Resultaat:
Een Amazon specialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 55,- per uur

Doorlopende optimalisatie

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

Resultaat:
De kennis en kunde van een Amazon-expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Wat zijn de hardlopers?

Hoewel Amazon in Nederland nog in de kinderschoenen staat, is het in andere landen zoals Amerika en Duitsland dé to-go-to webshop voor bijna alles. Maar wat kopen dan zoal via deze webshop? Dat zie je in onderstaande cirkeldiagram.

Amazon meest verkochte producten

De hardlopers op Amazon verkopen dus voornamelijk boeken, health & beautyproducten, elektronica & accessoires en woon- en kookartikelen. Verkoop jij producten in één van deze productcategorieën? Waar wacht je dan nog op?! Voordeel van Amazon is dat je pas betaald als je product wordt gekocht. De investering zit dus vooral in het opzetten van een sterk Amazon verkoopaccount.

Iets voor jou?

Doordat wij met flexibele contracten werken, kan je eenvoudig op- en afschalen. Op deze manier kan je onze hulp inzetten wanneer je het nodig hebt! Benieuwd geworden? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in!

Contact

Kies voor een vliegende start! Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda