E-mail marketing specialist

You've got mail! Je krijgt zelf vast ook tientallen reclamemails op een dag, maar geloof ons: met de juiste strategie werkt het nog steeds!

Klaar voor de volgende stap?

Hoe bereik je bestaande klanten en echte volgers? Juist. Met e-mail marketing! Hoe je dit doet? Daar helpen we je graag bij!

Contact opnemen

Home Expertises E-mail marketing

Een nieuwsbrief versturen ouderwets? Integendeel! Wist je dat e-mail marketing één van de best converterende middelen is voor veel bedrijven? Vooral de vaste klant wordt met een nieuwsbrief getriggerd tot een (nieuwe) aankoop. Uiteraard moet de mail dan wel eerst geopend worden! Door jouw e-mail marketing uit te besteden aan echte experts bereik je snel de beste resultaten met jouw nieuwsbrieven.

De e-mail marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op verschillende manieren helpen met het optimaliseren van jouw email marketing strategie. Dit gaat van begeleiding bij het leggen van een strategisch fundament tot het daadwerkelijke aannemen van een e-mail marketing specialist die vast bij jou op kantoor komt werken. Wat jouw bedrijf nodig heeft? Daar komen we graag samen met jou achter!

Een keertje sparren? No strings attached! 😉

Prijzen

E-mail marketing Adviesrapport

Zet je e-mail marketing al in, maar zie je geen resultaat? Of ben je er nog niet aan begonnen, maar ben je wel benieuwd of hier kansen voor jouw bedrijf liggen?

Wij stellen een adviesrapport op waarin je antwoord krijgt op jouw vragen over e-mail marketing.

Resultaat:
Een adviesrapport waarmee je e-mail marketing kunt inzetten om jouw doelen wél te behalen.

800,-

Meest gekozen

E-mail marketeer in jouw team

Een eigen (tijdelijke) e-mail marketeer in jouw team, al vanaf 1 dag per week!

Wil jij e-mail marketing inzetten, maar heb je er geen capaciteit voor binnen je huidige marketingteam? Of mis je de expertise? Of gaat jouw marketeer met verlof? Geen zorgen, wij kunnen jouw team versterken!

Resultaat:
Een e-mail marketing specialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 55,- per uur

Doorlopende optimalisatie

Kan jouw online marketingteam het werk prima aan, maar mis je zo nu en dan de kennis en kunde van een e-mail marketingexpert? Ook dan kunnen wij je helpen!

Voor 1 à 2 uur per week bijvoorbeeld. Op adviserend, strategisch of uitvoerend niveau - of misschien wel een beetje van dat allemaal!

Resultaat:
De kennis en kunde van een e-mail marketingexpert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Start met je doel

Een goede nieuwsbrief verstuur je met een doel. Het vooraf bepalen van je e-mail marketingdoelstellingen is dus een perfecte start van een succesvolle strategie. Onze e-mail marketing specialisten weten hoe je dit het beste kunt aanpakken en verder moet uitrollen. Hierdoor kunnen zij je uitstekend helpen met de ontwikkeling van je strategie en de verdere uitwerking en optimalisatie van jouw nieuwsbrieven.

Waarom Online Marketeers?

Één e-mail specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over e-mail marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

E-mail marketing uitbesteden

Wist je dat de nieuwsbrief in veel branches hét middel is dat de meeste conversies oplevert? Zonde om hem niet te gebruiken dus! Met een freelance e-mail marketeer op locatie overleg je snel en eenvoudig over de content van de nieuwsbrief en wissel je kennis uit over e-mail marketing strategieën. Op deze manier komen je samen tot campagnes die perfect bij jouw klanten passen. Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen op het gebied van e-mail marketing? Neem dan contact met ons op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's connect!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda