E-mail marketing specialist

You've got mail! Je krijgt zelf vast ook tientallen reclamemails op een dag, maar geloof ons: met de juiste strategie werkt het nog steeds!

Klaar voor de volgende stap?

Hoe bereik je bestaande klanten en echte volgers? Juist. Met e-mail marketing! Hoe je dit doet? Daar helpen we je graag bij!

Contact opnemen

Home Expertises E-mail marketing

Een nieuwsbrief versturen ouderwets? Integendeel! Wist je dat e-mail marketing één van de best converterende middelen is voor veel bedrijven? Vooral de vaste klant wordt met een nieuwsbrief getriggerd tot een (nieuwe) aankoop. Uiteraard moet de mail dan wel eerst geopend worden! Door jouw e-mail marketing uit te besteden aan echte experts bereik je snel de beste resultaten met jouw nieuwsbrieven.

Wat zoek je?

De e-mail marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op verschillende manieren helpen met het optimaliseren van jouw email marketing strategie. Dit gaat van begeleiding bij het leggen van een strategisch fundament tot het daadwerkelijke aannemen van een e-mail marketing specialist die vast bij jou op kantoor komt werken. Wat jouw bedrijf nodig heeft? Daar komen we graag samen met jou achter!

Prijzen

E-mail marketing Adviesrapport

Zet je e-mail marketing al in, maar zie je geen resultaat? Of ben je er nog niet aan begonnen, maar ben je wel benieuwd of hier kansen voor jouw bedrijf liggen?

Wij stellen een adviesrapport op waarin je antwoord krijgt op jouw vragen over e-mail marketing.

Resultaat:
Een adviesrapport waarmee je e-mail marketing kunt inzetten om jouw doelen wél te behalen.

€ 800,-

Meest gekozen

E-mail marketeer in jouw team

Een eigen e-mail marketeer vanaf 16 uur per maand!

Wil jij e-mail marketing inzetten, maar heb je er geen capaciteit voor binnen je huidige marketingteam? Of mis je de expertise? Geen zorgen, wij kunnen jouw team versterken!

Resultaat:
De kennis en kunde van een e-mail marketing specialist in jouw team.

Vanaf €1200,- p.m

Maatwerk

Kan jij, om welke dan ook, (tijdelijk) extra capaciteit of kennis gebruiken? Per direct of over een tijdje? Wij denken met je mee!

Bij Online Marketeers werken meerdere e-mail marketeers die graag voor je klaarstaan. Op deze manier kunnen wij je altijd een oplossing op maat bieden!

Resultaat:
Een oplossing die 1-op-1 aansluit bij jouw specifieke uitdaging.

Prijs op aanvraag

Start met je doel

Een goede nieuwsbrief verstuur je met een doel. Het vooraf bepalen van je e-mail marketingdoelstellingen is dus een perfecte start van een succesvolle strategie. Onze e-mail marketing specialisten weten hoe je dit het beste kunt aanpakken en verder moet uitrollen. Hierdoor kunnen zij je uitstekend helpen met de ontwikkeling van je strategie en de verdere uitwerking en optimalisatie van jouw nieuwsbrieven.

Waarom Online Marketeers?

Één e-mail specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over e-mail marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

E-mail marketing uitbesteden

Wist je dat de nieuwsbrief in veel branches hét middel is dat de meeste conversies oplevert? Zonde om hem niet te gebruiken dus! Met een freelance e-mail marketeer op locatie overleg je snel en eenvoudig over de content van de nieuwsbrief en wissel je kennis uit over e-mail marketing strategieën. Op deze manier komen je samen tot campagnes die perfect bij jouw klanten passen. Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen op het gebied van e-mail marketing? Neem dan contact met ons op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's connect!

Michelle Hack

Online Marketing Consultant