Marketing automation specialist

Klaar voor de volgende stap?

Een sterk marketing automation traject bespaart je enorm veel tijd - én levert je veel (nieuwe) klanten op! Met onze kennis kunnen wij je perfect helpen bij de inrichting hiervan.

Contact opnemen

Home Expertises Marketing automation

De perfecte customer journey bieden. Dat willen we allemaal, toch? Met marketing automation bereik jij jouw klanten op alle belangrijke punten binnen hun customer journey. Welke punten dit zijn en op welke manier deze (potentiële) klant benaderd moet worden? Dat zoeken wij graag voor je uit!

Wat zoek je?

De specialisten van Online Marketeers adviseren je, helpen je met de implementatie of het beheer van marketing automation campagnes en zorgen ervoor dat jouw bedrijf het hoogste rendement behaalt. Of je nu in de “rookie” fase zit of al een tijd gebruikmaakt van marketing automation; wij kunnen je helpen.

Prijzen

Marketing automation Adviesrapport

Benieuwd of marketing automation iets voor jouw bedrijf is? Of lopen er al marketing automation campagnes, maar ben je er niet van overtuigd dat je het onderste uit de kan haalt?

Met dit adviesrapport krijg jij de inzichten die je zoekt!

Resultaat:
Een adviesrapport waarmee jij jouw marketing automation strategie kan starten en naar een next level tilt.

1.600,-

Meest gekozen

Marketing automation specialist in jouw team

Een eigen marketing automation specialist vanaf 16 uur per maand! Haal de juiste expertise in huis.

Wij komen bij jou op kantoor zitten om jouw marketing automation traject te analyseren, implementeren en te verbeteren.

Resultaat:
De kennis en kunde van een marketing automation specialist in jouw team.

Vanaf 1200,- p.m.

Maatwerk

Kan jij, om welke reden dan ook, (tijdelijk) extra capaciteit of kennis gebruiken? Per direct of over een tijdje? Wij denken met je mee!

Bij Online Marketeers werken meerdere marketing automation specialisten die graag voor je klaarstaan. Op deze manier kunnen wij je altijd een oplossing op maat bieden!

Resultaat:
Een oplossing die 1-op-1 aansluit bij jouw specifieke uitdaging.

Prijs op aanvraag

Wat doet een marketing automation specialist?

Eigenlijk zegt het woord het al: met marketing automation kan je een gedeelte van je klantcontact automatiseren. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan kan je een marketing automation traject starten om de klant op de hoogte te houden van de bestelling, maar ook om vervolgens te vragen of het product bevalt en of ze eventueel extra’s willen bijbestellen. Hiermee werk je aan je klantenbinding, maar creëer je ook extra verkoopkansen. Lijkt dit je wel wat? Wij brengen de mogelijkheden graag voor je in kaart!

Waarom Online Marketeers?

Één specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over marketing automation? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Jouw customer journey is leidend

Een marketing automation consultant kijkt verder dan enkel de implementatie. Een dergelijk traject moet immers ergens op gebaseerd zijn. Wij brengen jouw klanten en de customer journey in kaart en creëren aan de hand daarvan een goed doordachte marketing automation strategie. Uiteraard kunnen onze marketing automation experts je vervolgens ook helpen met de implementatie van het plan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij geven je graag advies!

Wij werken o.a. voor

Contact

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda