Marketing automation specialist

Klaar voor de volgende stap?

Een sterk marketing automation traject bespaart je enorm veel tijd - én levert je veel (nieuwe) klanten op! Met onze kennis kunnen wij je perfect helpen bij de inrichting hiervan.

Contact opnemen

Home Expertises Marketing automation

De perfecte customer journey bieden. Dat willen we allemaal, toch? Met marketing automation bereik jij jouw klanten op alle belangrijke punten binnen hun customer journey. Welke punten dit zijn en op welke manier deze (potentiële) klant benaderd moet worden? Dat zoeken wij graag voor je uit!

Wat zoek je?

De specialisten van Online Marketeers adviseren je, helpen je met de implementatie of het beheer van marketing automation campagnes en zorgen ervoor dat jouw bedrijf het hoogste rendement behaalt. Of je nu in de “rookie” fase zit of al een tijd gebruikmaakt van marketing automation; wij kunnen je helpen.

Consultancy

  • Lopende of nieuwe marketing automation campagnes? Wij geven je een advies waar je iets aan hebt.
  • Een strategie gebaseerd op slimme analyses, de nieuwste ontwikkelingen in de markt en de mogelijkheden die passen bij jouw doelgroep.
  • Van doelgroepbepaling tot het ontwikkelen van een customer journey; alles wat je nodig hebt om een slimme marketing automation strategie neer te zetten.
Dat wil ik!

Detachering

  • Start een marketing automation traject voor jouw customer journey samen met eén van onze marketing automation specialisten.
  • Korte lijntjes doordat wij bij jou op locatie werken: dat is pas fijn! Op deze manier kunnen we snel de spijker op de kop tikken.
  • Van uitvoerende tot begeleidende rol; wij nemen het team mee in het proces.
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Op zoek naar en expert die je vast in dienst kan nemen? Wij vinden de perfecte kandidaat!
  • Altijd de juiste specialistische kennis op kantoor.
  • Breng jouw marketing automation campagnes naar een hoger niveau. Dat zorgt voor meer resultaat!
Dat heb ik nodig!

Wat doet een marketing automation specialist?

Eigenlijk zegt het woord het al: met marketing automation kan je een gedeelte van je klantcontact automatiseren. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan kan je een marketing automation traject starten om de klant op de hoogte te houden van de bestelling, maar ook om vervolgens te vragen of het product bevalt en of ze eventueel extra’s willen bijbestellen. Hiermee werk je aan je klantenbinding, maar creëer je ook extra verkoopkansen. Lijkt dit je wel wat? Wij brengen de mogelijkheden graag voor je in kaart!

Plan een belafspraak

Met Fabian Slosse

Meer informatie over marketing automation? Plan een belafspraak!

088 762 40 00

Jouw customer journey is leidend

Een marketing automation consultant kijkt verder dan enkel de implementatie. Een dergelijk traject moet immers ergens op gebaseerd zijn. Wij brengen jouw klanten en de customer journey in kaart en creëren aan de hand daarvan een goed doordachte marketing automation strategie. Uiteraard kunnen onze marketing automation experts je vervolgens ook helpen met de implementatie van het plan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij geven je graag advies!

Wij werken o.a. voor

Contact

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Michelle Hack

Online Marketeer