SEA-specialist

Heb jij het door als jij op een advertentie in Google klikt in plaats van een normaal zoekresultaat? Logisch dat je dit doet, want het zijn immers de eerste resultaten die je ziet. Daarom is het ook belangrijk dat jouw bedrijf hier ook te vinden is als men een relevante zoekvraag heeft!

Ga voor meer online resultaat!

Wil jij een SEA-specialist inhuren die de kunst van online adverteren volledig beheerst? Die de balans kan vinden tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertenties? Wij kunnen dit als geen ander, én met het beste resultaat!

Contact opnemen

Home Expertises SEA-specialist

Snel zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep – dat wil iedereen. Met de inzet van Google Ads kan jouw potentiële klant jou makkelijker vinden. Klinkt goed, toch? Een typisch gevalletje “makkelijker gezegd dan gedaan”. Vindbaar zijn is één ding, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen goede kosten per conversie is een tweede. Een freelance SEA-specialist kan je hier uitstekend bij helpen. Of je nu nog aan het begin van de wondere wereld van het online adverteren staat of al een sprong in het diepe hebt gewaagd, wij zijn er voor je.

Wat zoek je?

Wil jij een slimme SEA-campagne opstarten om jouw doelgroep makkelijker te bereiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al campagnes lopen, maar valt het resultaat tegen? Dan kan je onze hulp zeker gebruiken! Wil jij jouw Google Ads uitbesteden aan een echte Google Ads specialist? Klinkt goed! Hoe kunnen wij jou het beste helpen? We zoeken het graag samen met jou uit!

Prijzen

SEA adviesrapport

Op basis van jouw input duiken we één dag in jouw SEA-kansen.

We maken een zoekwoordenanalyse, adviseren je over de hoogte van je advertentiebudget, rekenen de ROI voor je uit en laten je zien hoeveel leads jij uit online advertising kunt halen.

Resultaat:
Een SEA-rapport dat precies laat zien of je geld kunt verdienen door Google Ads in te zetten.

€ 800,-

Meest gekozen

SEA-specialist in jouw team

Een eigen SEA-specialist vanaf 16 uur per maand! Super zichtbaar dus, met mega korte lijntjes.

Onze SEA-specialist zorgt dat jij zoveel mogelijk uit je advertentiebudget haalt. Geef je SEA uit handen aan een échte Google expert en zie snel resultaten!

Resultaat:
De kennis en kunde van een SEA-specialist.

Vanaf € 1.200,- p.m.

Maatwerk

Heb je vanwege een zwangerschapsverlof of reis (of iets anders) van je SEA-expert tijdelijk (fulltime) capaciteit nodig?

Of lukt het je organisatie niet om voldoende leads uit SEA te halen en heb je specifieke kennis nodig? Of wil je misschien een SEA-expert in vast dienstverband aannemen? Wij leveren een oplossing op maat!

Resultaat:
Een oplossing die 1-op-1 aansluit bij jouw specifieke uitdaging.

Prijs op aanvraag

Start bij de basis

Zoals bij ieder plan van aanpak is een stevige basis essentieel. Bij online adverteren is dit niet anders. Ontbreekt het binnen jouw organisatie aan de nodige kennis? De SEA-consultants van Online Marketeers geven je een advies op maat, passend bij jouw vraagstuk en doelgroep(en). Op basis van scherpe analyses zetten we een strategisch fundament op dat de leidraad vormt van je nieuwe strategie voor online adverteren.

Om een slimme SEA-strategie op te zetten, wordt er onder andere naar de beste focustrefwoorden en het beschikbare budget gekeken. Hierbij is de hamvraag: “Welke woorden typt men in als ze daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in mijn product/dienst?”. Op basis van onze analyse kunnen de campagnes, advertentiegroepen en advertenties verder worden uitgewerkt en uiteindelijk in Google Ads (en eventueel BingAds) worden ingericht. En dan kan het testen beginnen! Tip: laat de monitoring van de campagnes door een SEA-expert doen voor het beste resultaat!

Waarom Online Marketeers

Één SEA-specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

Eenvoudig op- en afschalen

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over onze SEA-specialisten? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

SEA uitbesteden

Via ons haal je de beste SEA-experts in huis die je helpen bij jouw strategie. We nemen waardevolle kennis mee die we graag delen binnen je organisatie en creëren Google Ads (AdWords) campagnes die naadloos aansluiten bij de customer journey van jouw (potentiële) klanten. Het grootste voordeel van online adverteren is dat je vaak snel resultaat ziet. Daarnaast rollen de statistieken vanzelf uit Google Ads, welke onze SEA-specialisten als de leukste hersenkraker zien en dus tot in het kleinste detail gaan analyseren.

Online Marketeers werkt nét even anders dan andere online marketingbureaus. Wij geloven in korte lijntjes. Onze freelance SEA-specialisten werken daarom het liefst bij jou op locatie. Op deze manier haal jij waardevolle kennis in huis, kunnen we snel met elkaar sparren en optimalisaties direct doorvoeren. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Een SEA-specialist nodig? Laat het weten!

Michelle Hack

Online Marketing Consultant