SEA specialist

Bij vrijwel iedere zoekvraag in Google worden de eerste resultaten gedomineerd door advertenties. Een SEA specialist zorgt ervoor dat jouw advertentie het beste uit de verf komt en jouw potentiële doelgroep aanspreekt. En dat tegen de laagste kosten per conversie!

Ga voor meer online resultaat!

Wil jij een SEA specialist inhuren die de kunst van online adverteren volledig beheerst? Die de balans kan vinden tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertenties? Wij kunnen dit als geen ander, én met het beste resultaat!

Contact opnemen

Home Expertises SEA specialist

Snel zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep – dat wil iedereen. Met de inzet van Google Ads kan jouw potentiële klant jou makkelijker vinden. Uiteraard is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Vindbaar zijn is één ding, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen goede kosten per conversie is een tweede.

Een freelance SEA specialist kan je hier uitstekend bij helpen door aan de juiste knoppen te draaien. Wij richten je Google-Ads account voor je in (of bouwen verder op je huidige account) en optimaliseren op basis van data. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw campagnes optimaal presteren. Of het nu gaat om een kleine search-campagne, een slimme shoppingcampagne of een uitgebreide videocampagne: met de ervaring van onze SEA specialisten krijg jij het ultieme Google Ads-account.

Een keertje sparren? No strings attached 😉

Prijzen

SEA adviesrapport

✓ We duiken één dag in jouw SEA kansen
✓ Analyse op basis van statistieken
✓ Een adviesrapport op maat

Resultaat:
Een SEA rapport dat precies laat zien of je geld kunt verdienen door Google Ads in te zetten.

800,-

Meest gekozen

SEA specialist in jouw team

✓ Een eigen (tijdelijke) SEA specialist in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Haal het meeste uit je advertentiebudget

Resultaat:
Een SEA specialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 60,- per uur

Doorlopende SEA optimalisatie

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

Resultaat:
De kennis en kunde van een SEA expert, vanaf 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Start bij de basis

Zoals bij ieder plan van aanpak is een stevige basis essentieel. Bij online adverteren is dit niet anders. Ontbreekt het binnen jouw organisatie aan de nodige kennis? Dan geven onze SEA specialisten je een advies op maat, passend bij jouw vraagstuk en doelgroep(en). Op basis van scherpe analyses zetten we een strategisch fundament op dat de leidraad vormt van je strategie.

Om een slimme SEA strategie op te zetten, wordt er onder andere naar de beste focustrefwoorden en het beschikbare budget gekeken. Hierbij is de hamvraag: “Welke woorden typt men in als ze daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in mijn product/dienst?”. Op basis van onze analyse werken we de campagnes, advertentiegroepen en advertenties verder uit. En dan kan het testen beginnen! Tip: laat de monitoring van de campagnes door een SEA expert doen voor het beste resultaat!

Waarom Online Marketeers

Één SEA specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

Eenvoudig op- en afschalen

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over onze SEA specialisten? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

SEA uitbesteden

Via ons haal je de beste SEA experts in huis die je helpen bij jouw strategie. We nemen waardevolle kennis mee die we graag delen binnen je organisatie en creëren Google Ads (AdWords) campagnes die naadloos aansluiten bij de customer journey van jouw (potentiële) klanten. Het grootste voordeel van online adverteren is dat je vaak snel resultaat ziet. Daarnaast rollen de statistieken vanzelf uit Google Ads, welke onze SEA specialisten als de leukste hersenkraker zien en dus tot in het kleinste detail gaan analyseren.

Hoe we dat doen

Online Marketeers werkt nét even anders dan andere online marketingbureaus. Wij geloven in korte lijntjes. Onze freelance SEA specialisten werken daarom het liefst bij jou op locatie. Op deze manier haal jij waardevolle kennis in huis, kunnen we snel met elkaar sparren en optimalisaties direct doorvoeren. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

SEA cases

Sunweb – Flexibele inzet van SEA-experts

Online Marketeers stapt aan boord op het moment dat er behoefte is aan extra capaciteit. Daarnaast wil Sunweb ook groeien. Duitsland in het bijzonder wordt gezien als groeimarkt. Er liggen volop kansen. Tijd om die ambitie om te zetten in actie!

Het complete verhaal

Jetmail – +40% conversies

Online Marketeers is ingeschakeld om de online zichtbaarheid van Jetmail te verbeteren en meer bekendheid te verkrijgen via de social media kanalen en daarmee ook het aantal offerte aanvragen via de website te verhogen.

Het complete verhaal

ANWB – 82,5% stijging in organisch verkeer

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Het complete verhaal

GGN – +68% nieuwe klanten

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

Contact

Een SEA specialist nodig? Laat het weten!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda