SEA specialist

Klaar voor de volgende stap?

Wil jij een SEA specialist inhuren die de kunst van online adverteren volledig beheerst? Die de balans kan vinden tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertenties? Wij kunnen dit als geen ander, én met het beste resultaat!

Contact opnemen

Home Expertises SEA specialist

Snel zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep – dat wil iedereen. Met de inzet van Google Ads kan jouw potentiële klant jou makkelijker vinden. Klinkt goed, toch? Een typisch gevalletje “makkelijker gezegd dan gedaan”. Vindbaar zijn is één ding, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen goede kosten per conversie is een tweede. Een freelance SEA specialist kan je hier uitstekend bij helpen. Of je nu nog aan het begin van de wondere wereld van het online adverteren staat of al een sprong in het diepe hebt gewaagd, wij zijn er voor je.

Wat zoek je?

Wil jij een slimme SEA campagne opstarten om jouw doelgroep makkelijker te bereiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al campagnes lopen, maar valt het resultaat tegen? Dan kan je onze hulp zeker gebruiken! Wil jij jouw Google Ads uitbesteden aan een echte Google Ads specialist? Klinkt goed! Hoe kunnen wij jou het beste helpen? We zoeken het graag samen met jou uit!

Consultancy

  • Of je nu al een Google Ads account hebt of niet; beginnen bij de basis is de key to success.
  • Een helder advies over het advertentiebudget en de verwachte return on investment: dat is wat je van een SEA consultant kunt verwachten.
  • Of je nu een groot of een klein budget hebt dat je in online adverteren wilt investeren; voor ieder budget is een plan nodig. Het beste SEA advies krijg je dan ook van een expert.
Dat wil ik!

Detachering

  • Met een SEA specialist aan je zijde zal je je verbazen over de resultaten die je met jouw campagnes kan boeken.
  • Onze experts blinken niet alleen uit in het toepassen van hun kennis; ze delen het ook graag binnen de organisatie.
  • Doordat we bij jou op kantoor zitten, kunnen we snel schakelen en advertenties up-to-date houden. SEA uitbesteden blijft op deze manier dus wel binnen de kantoormuren.
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Een specialist in online adverteren vast in dienst nemen? Wij vinden de persoon die jij nodig hebt!
  • Wij beschikken over een breed netwerk van online marketeers, waaronder ook SEA-specialisten.
  • Je ontvangt alleen sollicitanten die aan jouw criteria voldoen. Geen ellenlange sollicitatieprocedures dus!
Dat heb ik nodig!

Start bij de basis

Zoals bij ieder plan van aanpak is een stevige basis essentieel. Bij online adverteren is dit niet anders. Ontbreekt het binnen jouw organisatie aan de nodige kennis? De SEA-consultants van Online Marketeers geven je een advies op maat, passend bij jouw vraagstuk en doelgroep(en). Op basis van scherpe analyses zetten we een strategisch fundament op dat de leidraad vormt van je nieuwe SEA-strategie.

Online Marketeers heeft de beste SEA-experts in huis die je graag helpen bij jouw SEA-strategie. We zorgen voor waardevolle kennis binnen je organisatie en creëren Google Ads (AdWords) campagnes die naadloos aansluiten bij de customer journey van jouw (potentiële) klanten.

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over onze SEA specialisten? Plan een belafspraak!

088 762 40 00

SEA uitbesteden

Online Marketeers werkt nét even anders dan andere online marketingbureaus. Wij geloven in korte lijntjes. Onze freelance SEA-specialisten werken daarom het liefst bij jou op locatie. Op deze manier haal jij waardevolle kennis in huis, kunnen we snel met elkaar sparren en optimalisaties direct doorvoeren. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Een SEA specialist inhuren? Laat het weten!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam