SEO specialist

Klaar voor de volgende stap?

Waarom zou je een SEO specialist inhuren? Om jouw website optimaal vindbaar te maken op relevante zoekvragen natuurlijk!

Contact opnemen

Home Expertises SEO-specialist

Goed vindbaar zijn in zoekmachines gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je je zoekmachine optimalisatie (SEO) goed op orde hebben. Zeker in een vakgebied dat zich continue ontwikkelt. Door een SEO specialist in te huren blijft jouw bedrijf ‘ahead of the game’ en ben je zichtbaar op de juiste plekken, wat dan weer voor waardevolle leads zorgt. Daarnaast is een goed geoptimaliseerde website een echte investering waar je op de langere termijn baat bij zal hebben, ook voor je SEA strategie! Ben jij er klaar voor? Mooi zo, wij ook!

Wat zoek je?

Loop je helemaal vast met jouw SEO strategie? Of heb je überhaupt geen strategie om jouw online zichtbaarheid te verbeteren? Of kom je simpelweg (tijdelijk) een medewerker tekort die zich focust op zoekmachine optimalisatie? Voor ieder scenario biedt Online Marketeers de oplossing. Van zoekmachine optimalisatie specialisten die jouw strategie tot een hoger niveau tillen tot SEO consultants die jou helpen met het opzetten van een strategisch fundament. Wat je vraag of probleem ook is, wij zijn er voor je.

Consultancy

  • Wij bieden je een heldere SEO analyse met conclusies en aanbevelingen waar je echt iets mee kunt.
  • Geen enkel bedrijf is hetzelfde; wij geven je SEO advies op maat zodat jouw strategisch fundament staat als een huis.
  • Wij kunnen zowel begeleiden als assisteren bij de implementatie. The choice is yours!
Dat wil ik!

Detachering

  • Bij ons heb je een flexibel contract. Tijdelijk of voor een langere tijd? Op- of afschalen? Geen probleem!
  • Een SEO specialist komt bij jou op kantoor zitten. Handig toch, die korte lijntjes?
  • Geloof ons: een SEO expert inhuren geeft jouw website een boost, met uiteindelijk meer conversies als resultaat.
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Wij beschikken over een breed netwerk van online marketeers, waaronder SEO experts.
  • Een sepcialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie vast bij jou op locatie? Wij regelen het!
  • Geen eindeloze sollicitatieprocedures. Dat doen wij voor je. Zo krijg jij alleen de beste kandidaten bij jou over de vloer.
Dat heb ik nodig!

SEO uitbesteden

Hoe fijn is het om de juiste skills in huis te hebben wanneer en hoe lang je maar wilt?! Gaat er iemand met zwangerschapsverlof of zoek je (tijdelijke) versterking? Geen zorgen! Wij staan voor je klaar.

Als je zoekmachine-optimalisatie (SEO) wilt uitbesteden dan is een freelance SEO specialist inhuren een snelle en efficiënte keuze. Bij Online Marketeers werken we met vaste experts die geheel of gedeeltelijk bij jou op kantoor gedetacheerd kunnen worden. Of het nu voor een korte periode is, voor één dag in de week of voor meerdere dagen; wij hebben de SEO expert die je zoekt!

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over onze SEO specialisten? Plan een belafspraak!

088 762 40 00

Wat kan een SEO specialist?

De gulden snede bevindt zich op het punt waar jouw zoektermen en landingspagina’s superrelevant zijn, het zoekvolume hoog is en de concurrentie laag. Daar vinden we zoekwoorden die goedkoper zijn, maar evenveel (of meer) waardevolle leads opleveren.

Door slim te analyseren en scherp te zijn op de relevantie van zoekwoorden en content, zorgt een SEO expert niet alleen voor de beste return of investment, maar ook voor kwalitatief verkeer en méér conversies voor een lager budget. Daarnaast zijn slim ingerichte landingspagina’s ook ideaal voor jouw SEA strategie. Een relevante website zorgt immers voor een hogere gemiddelde positie én lagere kosten.

 

Wij werken o.a. voor

Contact

Een SEO specialist inhuren? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda