SEO-specialist

"Ik wil op de eerste positie in Google staan!" Heb jij dit ook weleens gezegd? Wij horen het maar al te vaak. Met zoekmachineoptimalisatie stijg jij boven jouw concurrenten uit op relevante trefwoorden. Het resultaat? Meer kwalitatieve bezoekers!

Maak jouw site SEO-ready!

Waarom zou je een SEO-specialist inhuren? Om jouw website optimaal vindbaar te maken op relevante zoekvragen natuurlijk!

Contact opnemen

Home Expertises SEO-specialist

Goed vindbaar zijn in zoekmachines gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je je website goed op orde hebben. Zeker in een vakgebied dat zich continue ontwikkelt. Door een SEO-specialist in te huren blijft jouw bedrijf ‘ahead of the game’ en ben je zichtbaar op de juiste plekken, wat dan weer voor waardevolle leads zorgt. Daarnaast is een goed geoptimaliseerde website een echte investering waar je op de langere termijn baat bij zal hebben, ook voor je SEA-strategie! Ben jij er klaar voor? Mooi zo, wij ook!

Loop je helemaal vast met jouw SEO-strategie? Of heb je überhaupt geen strategie om jouw online zichtbaarheid te verbeteren? Of kom je simpelweg (tijdelijk) een medewerker tekort die zich focust op zoekmachine optimalisatie? Voor ieder scenario biedt Online Marketeers de oplossing. Van zoekmachine optimalisatie specialisten die jouw strategie tot een hoger niveau tillen tot SEO-consultants die jou helpen met het opzetten van een strategisch fundament. Wat je vraag of probleem ook is, wij zijn er voor je.

Een keertje sparren? No strings attached! 😉

Prijzen

SEO adviesrapport

In één dag duiken we in jouw SEO-statistieken en maken een adviesrapport met aandachtspunten en kansen.

Hoe vaak zoekt men op zoekwoorden die relevant zijn voor jou? Hoe vaak ben jij daar zichtbaar? En het allerbelangrijkste: Wat kun je doen om dat laatste te verhogen?

Resultaat:
Een SEO-rapport vol quickwins en kansen om jouw positie in Google te verbeteren. Inclusief zoekwoordenanalyse!

800,-

Meest gekozen

SEO-specialist in jouw team

Een eigen (tijdelijke) SEO-specialist in jouw team! Superzichtbaar dus, met megakorte lijntjes.

Onze SEO-specialist ziet de quickwins en kansen voor jouw organisatie om hoog in Google te scoren. En… voert ze uit, optimaliseert ze en bouwt jouw succes steeds verder uit. Geef je SEO uit handen aan een échte Google expert en zie zelf de resultaten!

Resultaat:
Een SEO-specialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 55,- per uur

Doorlopende SEO-optimalisatie

Kan jouw online marketingteam het werk prima aan, maar mis je zo nu en dan de kennis en kunde van een echte SEO-expert? Ook dan kunnen wij je helpen!

Voor 1 à 2 uur per week bijvoorbeeld. Op adviserend, strategisch of uitvoerend niveau - of misschien wel een beetje van dat allemaal!

Resultaat:
De kennis en kunde van een SEO-expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

SEO uitbesteden

Hoe fijn is het om de juiste skills in huis te hebben wanneer en hoe lang je maar wilt?! Gaat er iemand met zwangerschapsverlof of zoek je (tijdelijke) versterking? Geen zorgen! Wij staan voor je klaar.

Als je zoekmachineoptimalisatie (SEO) wilt uitbesteden, is een freelance SEO-specialist inhuren een snelle en efficiënte keuze. Bij Online Marketeers werken we met vaste experts die geheel of gedeeltelijk bij jou op kantoor gedetacheerd kunnen worden. Of het nu voor een korte periode is, voor één dag in de week of voor meerdere dagen; wij hebben de SEO-expert die je zoekt!

Waarom Online Marketeers?

Één SEO-specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over onze SEO specialisten? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Wat kan een SEO-specialist?

De gulden snede bevindt zich op het punt waar jouw zoektermen en landingspagina’s superrelevant zijn, het zoekvolume hoog is en de concurrentie laag. Daar vinden we zoekwoorden die goedkoper zijn, maar evenveel (of meer) waardevolle leads opleveren.

Door slim te analyseren en scherp te zijn op de relevantie van zoekwoorden en content, zorgt een SEO expert niet alleen voor de beste return of investment, maar ook voor kwalitatief verkeer en méér conversies voor een lager budget. Daarnaast zijn slim ingerichte landingspagina’s ook ideaal voor jouw SEA strategie. Een relevante website zorgt immers voor een hogere gemiddelde positie én lagere kosten.

 

SEO cases

ANWB – 82,5% stijging in organisch verkeer

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Het complete verhaal

GGN – +68% nieuwe klanten

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

VNO-NCW – Sturen op kwalitatieve bezoekers

VNO-NCW heeft Online Marketeers ingeschakeld vanwege onze expertise op het gebied van online marketing. Wij nemen de structurele uitvoering van alle online marketingwerkzaamheden voor onze rekening.

Het complete verhaal

TPS – Customer journey meets online marketing

Hoe vind je goed gespecialiseerd technisch personeel? Zeker in deze tijd waarin alles geautomatiseerd wordt is het zoeken naar de spreekwoordelijke naald in een hooiberg. De vraag is groot en het aanbod klein.

Het complete verhaal

Contact

Een SEO-specialist nodig? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda