SEO specialist

"Ik wil op de eerste positie in Google staan!" Heb jij dit ook weleens gezegd? Wij horen het maar al te vaak. Met zoekmachineoptimalisatie stijg jij boven jouw concurrenten uit op relevante trefwoorden. Het resultaat? Meer kwalitatieve bezoekers!

Maak jouw site SEO-ready!

Waarom zou je een SEO specialist inhuren? Om jouw website optimaal vindbaar te maken op relevante zoekvragen natuurlijk!

Contact opnemen

Home Expertises SEO-specialist

Goed vindbaar zijn in zoekmachines gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je je website goed op orde hebben. Door een SEO specialist in te huren, blijft jouw bedrijf ‘ahead of the game’ en ben je zichtbaar op de juiste plekken, wat dan weer voor waardevolle leads zorgt. Daarnaast is een goed geoptimaliseerde website een echte investering waar je op meerdere vlakken baat bij zal hebben, ook voor je SEA strategie bijvoorbeeld! Ben jij er klaar voor? Mooi zo, wij ook!

Loop je helemaal vast met jouw SEO strategie? Of heb je überhaupt geen strategie om jouw online zichtbaarheid te verbeteren? Of kom je simpelweg (tijdelijk) een medewerker tekort die zich focust op zoekmachine optimalisatie? Voor ieder scenario bieden wij de oplossing. Van SEO specialisten die jouw strategie tot een hoger niveau tillen tot consultants die jou helpen met het opzetten van een strategisch fundament. Wat je vraag of probleem ook is, wij kunnen je helpen.

Een keertje sparren? No strings attached! 😉

Prijzen

SEO adviesrapport

✓ Wij duiken 1 dag in jouw SEO statistieken
✓ Advies o.b.v. statistieken
✓ Aandachtspunten en kansen in kaart

Resultaat:
Een SEO rapport vol quickwins en kansen om jouw positie in Google te verbeteren. Inclusief zoekwoordenanalyse!

800,-

Meest gekozen

SEO specialist in jouw team

✓ Een eigen (tijdelijke) specialist in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Hoog scoren in Google

Resultaat:
Een SEO specialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 60,- per uur

Doorlopende SEO-optimalisatie

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

Resultaat:
De kennis en kunde van een SEO expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

SEO uitbesteden

Hoe fijn is het om de juiste skills in huis te hebben wanneer en hoe lang je maar wilt?! Gaat er iemand met zwangerschapsverlof of zoek je (tijdelijke) versterking? Geen zorgen! Wij staan voor je klaar.

Als je zoekmachine optimalisatie (SEO) wilt uitbesteden, is het inhuren van een freelance SEO specialist een snelle en efficiënte keuze. Bij Online Marketeers werken we met vaste experts die geheel of gedeeltelijk bij jou op kantoor gedetacheerd zijn. Kort of lang, 1 of meerdere dagen; dat is aan jou! Uiteraard adviseren wij je hier graag over op basis van vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom Online Marketeers?

Één SEO specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over onze SEO specialisten? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Wat kan een SEO specialist?

De gulden snede bevindt zich op het punt waar jouw zoektermen en landingspagina’s super relevant zijn, het zoekvolume hoog is en de concurrentie laag. Daar vinden we zoekwoorden die makkelijker te optimaliseren zijn, maar evenveel (of meer) waardevolle leads opleveren.

Door scherp te zijn op de relevantie van zoekwoorden en content, zorgt een SEO expert niet alleen voor de beste return of investment, maar ook voor kwalitatief verkeer en méér conversies. Daarnaast zijn slim ingerichte landingspagina’s ook ideaal voor jouw SEA strategie. Een relevante website zorgt immers voor een hogere gemiddelde positie én lagere kosten.

SEO cases

ANWB – 82,5% stijging in organisch verkeer

Aan Online Marketeers de vraag om de online vindbaarheid van de ANWB te optimaliseren met Search Engine Advertising (SEA). Belangrijke eis? De specialisten moeten direct aan het werk kunnen. Onze senior SEA-specialisten schuiven snel aan.

Het complete verhaal

GGN – +68% nieuwe klanten

GGN haakt Online Marketeers aan om haar online incassodienstverlening in de markt te zetten. We maken de website van GGN beter vindbaar in zoekmachines en zetten advertentiecampagnes op in Google. Het doel? Nieuwe klanten werven.

Het complete verhaal

VNO-NCW – Sturen op kwalitatieve bezoekers

VNO-NCW heeft Online Marketeers ingeschakeld vanwege onze expertise op het gebied van online marketing. Wij nemen de structurele uitvoering van alle online marketingwerkzaamheden voor onze rekening.

Het complete verhaal

TPS – Customer journey meets online marketing

Hoe vind je goed gespecialiseerd technisch personeel? Zeker in deze tijd waarin alles geautomatiseerd wordt is het zoeken naar de spreekwoordelijke naald in een hooiberg. De vraag is groot en het aanbod klein.

Het complete verhaal

Contact

Een SEO specialist nodig? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda