SEO specialist

Klaar voor de volgende stap?

Heb jij de doelstelling "Op nummer 1 in Google staan" op jouw planning staan? Daar kan een SEO specialist je zeker bij helpen!

Contact opnemen

Home Expertises SEO-specialist

Goed vindbaar zijn in zoekmachines gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je je zoekmachine-optimalisatie (SEO) goed op orde hebben. Zeker in een vakgebied dat zich continue ontwikkelt. Met de hulp van onze SEO-specialisten blijft jouw bedrijf ‘ahead of the game’, zodat je zichtbaar bent op de juiste plekken en waardevolle leads binnenhaalt.

Wat zoek je?

Loop je helemaal vast met jouw SEO-strategie? Of heb je überhaupt geen strategie om jouw online zichtbaarheid te verbeteren? Of kom je simpelweg (tijdelijk) een medewerker tekort die zich focust op zoekmachine-optimalisatie? Voor ieder scenario biedt Online Marketeers de oplossing.

Consultancy

  • Heldere SEO-analyse met conclusies en aanbevelingen waar je echt iets mee kunt.
  • Geen enkel bedrijf is hetzelfde; wij geven je SEO-advies op maat.
  • Wij kunnen zowel begeleiden als assisteren bij de implementatie.
Dat wil ik!

Detachering

  • Bij ons heb je een flexibel contract. Tijdelijk of voor een langere tijd? Op- of afschalen? Geen probleem!
  • Een SEO-specialist bij jou op kantoor.
  • Sneller resultaat dankzij de korte lijntjes.
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Wij beschikken over een breed netwerk van online marketeers, waaronder SEO-specialisten.
  • Een expert vast bij jou op locatie? Wij regelen het!
  • Geen eindeloze sollicitatieprocedures. Dat doen wij voor je.
Dat heb ik nodig!

SEO uitbesteden

Hoe fijn is het om de juiste skills in huis te hebben wanneer en hoe lang je maar wilt?! Gaat er iemand met zwangerschapsverlof of zoek je (tijdelijke) versterking? Geen zorgen! Wij staan voor je klaar.

Als je zoekmachine-optimalisatie (SEO) wilt uitbesteden dan is het inhuren van een freelance SEO-specialist een snelle en efficiënte keuze. Bij Online Marketeers werken we met vaste experts die geheel of gedeeltelijk bij jou op kantoor gedetacheerd kunnen worden. Of het nu voor een korte periode is, voor één dag in de week of voor meerdere dagen; wij hebben de SEO-specialist die je zoekt!

Kim van der Velden

Managing Consultant

Heb je een vraag? Bel me gerust!

Contact

Wat kan een SEO-specialist?

De gulden snede bevindt zich op het punt waar jouw zoektermen en landingspagina’s superrelevant zijn, het zoekvolume hoog is en de concurrentie laag. Daar vinden we zoekwoorden die goedkoper zijn, maar evenveel (of meer) waardevolle leads opleveren.

Door slim te analyseren en scherp te zijn op de relevantie van zoekwoorden en content, zorgt een SEO-specialist niet alleen voor de beste return of investment, maar ook voor kwalitatief verkeer en méér conversies voor een lager budget.

 

Wij werken o.a. voor

Contact

Kan jij een SEO-specialist gebruiken? Ik help je graag!

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda