Social media specialist

Klaar voor de volgende stap?

Een social media expert laat jouw social media kanalen shinen! Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw bedrijf ook op social media de juiste uitstraling en boodschap overbrengt.

Contact opnemen

Home Expertises Social media specialist

Jouw potentiële klanten bevinden zich in een social media ‘bubbel’. Daar zien ze vooral informatie uit vaste kringen en kanalen, passend bij hun bestaande interesses. Hoe zorg je er nou voor dat je klanten uit deze bubbel haalt en bereikt met jou (vernieuwende) boodschap? Hoe prik je die bubbel door? Daar kan een social media expert je zeker bij helpen!

Wat zoek je?

Wist je dat een social media specialist meer voor je kan doen dan enkel aanwezigheid en zichtbaarheid genereren op social media kanalen? Door de kanalen op de juiste manier in te zetten binnen de customer journey van jouw klant, zorgt een social media expert er namelijk voor dat jouw social kanalen omgetoverd worden tot een bron van rendement.

Consultancy

  • Wij geven je een social media advies op maat voor zowel nieuwe als bestaande social accounts.
  • Met een strategisch advies voor de inzet van social media op basis van customer journey kan jij jouw doelgroep op een slimme manier targeten.
  • Met een slimme social media strategie maken we van jouw social kanalen een nieuw conversiemedium.
Dat wil ik!

Detachering

  • Social media uitbesteden aan een expert? Count us in!
  • Een social media expert bij jou op kantoor, flexibel inzetbaar vanaf 1 dag in de week.
  • We zorgen niet alleen voor het beste resultaat, maar delen onze kennis ook graag binnen het team. Op deze manier wordt onze expertise optimaal benut.
Dat zoek ik!

Recruitment

  • Kan je wel een expert in social media gebruiken? Neem een social media specialist via ons aan.
  • Wij zoeken de perfecte kandidaat voor je die bij het profiel en het bedrijf past.
  • Meer impact en resultaat dankzij de gespecialiseerde kennis die je in huis haalt.
Dat heb ik nodig!

Think before you do

Het begin van een goede social media strategie is een stevig strategisch fundament. We beginnen niet klakkeloos met het plaatsen van berichten, maar denken na over de social kanalen die passen bij de customer journey van jouw klanten en op welke manier je deze kanalen optimaal kunt inzetten. Op deze manier wordt social media een onderdeel van een groter geheel en levert het een bijdrage binnen de klantreis. Een essentieel onderdeel van jouw content strategie dus!

Door slim te analyseren en in te spelen op de laatste trends, zorgen onze social media specialisten ervoor dat jouw merk onderdeel wordt van de social ‘bubbel’ van jouw klanten. Stap deze wondere wereld binnen en ervaar de impact zelf!

Plan een belafspraak

Met Fabian Slosse

Meer informatie over onze social media specialisten? Plan een belafspraak!

088 762 40 00

Social media uitbesteden

Online Marketeers werkt nét even anders dan andere online marketingbureaus – ook als het om social media gaat. Wij geloven in korte lijntjes. Onze social media experts werken daarom het liefst bij jou op locatie. Op deze manier kunnen we eenvoudig met je sparren, direct vragen stellen op de juiste plek én haal en houd jij de nodige kennis in huis. Social media uitbesteden bij ons betekent dus nog wel bij jou op locatie. Wel zo makkelijk, toch?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? App, Tweet, Snap of Gram ons dan! Bellen of mailen vinden we ook nog altijd prima 😉

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's get social!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda