Social media specialist

Wil je je social media uitbesteden? Social media kanalen zorgen voor herkenbaarheid, vertrouwen en maken je bedrijf persoonlijker en bereikbaar. Lukraak beginnen zorgt echter niet vaak voor het gewenste resultaat. Wij helpen je met een slimme strategie!

Social media uitbesteden?

Een social media specialist laat al jouw social kanalen shinen! Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijf ook hier de juiste uitstraling en boodschap overbrengt.

Contact opnemen

Home Expertises Social media specialist

Jouw potentiële klanten bevinden zich in een social media ‘bubbel’. Daar zien ze vooral informatie uit vaste kringen en kanalen, passend bij hun bestaande interesses. Hoe zorg je er nou voor dat je klanten uit deze bubbel haalt en bereikt met jou (vernieuwende) boodschap? Hoe prik je die bubbel door? Daar kan een social media specialist je zeker bij helpen!

Wist je dat een social media specialist meer voor je kan doen dan enkel zichtbaarheid creëren op social media kanalen? Door de kanalen op de juiste manier in te zetten binnen de customer journey van jouw klant, zorgen wij er namelijk voor dat jouw social kanalen omgetoverd worden tot een bron van rendement!

Een keertje sparren? No strings attached! 😉

Prijzen

Social Media Adviesrapport

✓ Wij duiken 1 dag in jouw social mediastrategie
✓ Advies o.b.v. je customer journey
✓ Altijd gericht op het behalen van jouw doelstelling

Een social media rapport dat de customer journey van jouw doelgroep op social media verbetert.

800,-

Meest gekozen

Social media specialist in jouw team

✓ Een eigen (tijdelijke) specialist in jouw team
✓ Al vanaf 1 dag p.w.
✓ Haal alles uit je socials en zie snel resultaat

Een social media specialist in jouw team voor minimaal 1 dag per week.

Vanaf 60,- per uur

Doorlopende social media optimalisatie

✓ Extra expertise
✓ Bijvoorbeeld voor 1 à 2 uur p.w.
✓ Adviserend, strategisch of uitvoerend

De kennis en kunde van een social media expert voor minimaal 1 - 2 uur per week.

Vanaf 90,- per uur

Think before you do

Het begin van een goedwerkende social media strategie is een stevig strategisch fundament. We beginnen niet klakkeloos met het plaatsen van berichten, maar denken na over de social kanalen die passen bij de customer journey(‘s) van jouw klanten en op welke manier je deze kanalen optimaal kunt inzetten. Op deze manier wordt social media een onderdeel van een groter geheel en levert het een bijdrage binnen de klantreis. Een essentieel onderdeel van jouw content strategie dus!

Door te analyseren en slim in te spelen op de laatste trends, zorgen onze social media specialisten ervoor dat jouw merk onderdeel wordt van de social ‘bubbel’ van jouw klanten. Stap deze wondere wereld binnen en ervaar de impact zelf!

Waarom Online Marketeers?

Één specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over onze social media specialisten? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Social media uitbesteden

Online Marketeers werkt nét even anders dan andere online marketingbureaus – ook als het om social media gaat. Wij geloven in korte lijntjes. Onze social media specialisten werken daarom het liefst bij jou op locatie. Op deze manier kunnen we eenvoudig met je sparren en direct vragen stellen aan de juiste persoon. Én je haalt de nodige kennis in huis. Social media uitbesteden aan ons betekent dus nog wel bij jou op locatie. Wel zo makkelijk, toch?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? App, Tweet, Snap of Gram ons dan! Bellen of mailen vinden we ook nog altijd prima 😉

Social media cases

CB – Social strategie voor de langere termijn

Niet één, maar zelfs twee keer zorgde Online Marketeers voor tijdelijke versterking bij CB in verband met een (zwangerschaps)verlof. In deze twee perioden brachten we de volledige online marketingstrategie van CB en het label Hulpmiddelbezorgd in kaart en realiseerden we een aantal optimalisaties.

Het complete verhaal

Jetmail – +40% conversies

Online Marketeers is ingeschakeld om de online zichtbaarheid van Jetmail te verbeteren en meer bekendheid te verkrijgen via de social media kanalen en daarmee ook het aantal offerte aanvragen via de website te verhogen.

Het complete verhaal

VNO-NCW – Sturen op kwalitatieve bezoekers

VNO-NCW heeft Online Marketeers ingeschakeld vanwege onze expertise op het gebied van online marketing. Wij nemen de structurele uitvoering van alle online marketingwerkzaamheden voor onze rekening.

Het complete verhaal

TPS – Customer journey meets online marketing

Hoe vind je goed gespecialiseerd technisch personeel? Zeker in deze tijd waarin alles geautomatiseerd wordt is het zoeken naar de spreekwoordelijke naald in een hooiberg. De vraag is groot en het aanbod klein.

Het complete verhaal

Contact

Let's get social!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda