Video marketing specialist

Een video zegt meer dan 1000 foto's. Althans, het is leuker om naar te kijken! En dat merk je direct aan het interactiepercentage!

Klaar voor de volgende stap?

Jouw video op de juiste manier in de markt zetten zodat de juiste doelgroep de boodschap ontvangt? Daar kunnen wij je zeker bij helpen!

Contact opnemen

Home Expertises Video marketing

Video is the future! Je kan er haast niet meer omheen. Vrijwel ieder bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van video’s. Niet gek natuurlijk, want een video zegt meer dan 1000 woorden. Naast een kijkje in de keuken of een instructievideo kan je ook gebruikmaken van video advertising. Hierbij kan een video marketing specialist je uitstekend helpen!

Wat zoek je?

Heb je al een video, maar weet je niet hoe je dit als marketingtool kunt inzetten? Of ben je van plan om een video te maken en zoek je ondersteuning bij het productieproces? De video marketing specialisten van Online Marketeers helpen je graag!

Prijzen

Video marketing Adviesrapport

Heb jij een bedrijfsvideo laten maken, maar heb je geen idee wat je hier verder mee moet doen?

Of denk je erover na om video marketing in te zetten, maar weet je niet zeker of dit wel rendabel is? Wij onderzoeken het graag voor je!

Resultaat:
Een adviesrapport dat antwoord geeft op jouw vraag/vragen over video marketing.

800,-

Meest gekozen

Video marketeer in jouw team

Een eigen video marketeer vanaf 16 uur per maand! Ga voor het ultieme resultaat!

Uiteraard kunnen deze skills altijd gecombineerd worden met andere (online advertising) expertises. Zo haal jij het meeste uit jouw advertentie-mogelijkheden!

Resultaat:
De kennis en kunde van een video marketeer in jouw team.

Vanaf 1.200,- p.m.

Maatwerk

Kan jij, om welke reden dan ook, (tijdelijk) extra capaciteit of kennis gebruiken? Per direct of over een tijdje? Wij denken met je mee!

Bij Online Marketeers werken meerdere video marketeers die graag voor je klaarstaan. Op deze manier kunnen wij je altijd een oplossing op maat bieden!

Resultaat:
Een oplossing die 1-op-1 aansluit bij jouw specifieke uitdaging.

Prijs op aanvraag

Deskundig video marketing advies

Zijn je video’s klaar al voor het grote publiek? Of wil je starten met video marketing en heb je ondersteuning bij het proces nodig? De video marketing specialisten van Online Marketeers kunnen je op verschillende manieren helpen, waaronder advies geven over de strategie. Met een krachtige boodschap en een slimme strategie bereiken we jouw doelgroep en zorgen we ervoor dat zij een afspraak maken, bellen of een bestelling plaatsen.

Waarom Online Marketeers

Één specialist met de kennis van 25 online marketeers

Binnen een week een expert bij jou op kantoor

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Dat wil ik!

Plan een belafspraak

Met Bram van Druten

Meer informatie over video marketing? Plan een belafspraak.

Dat wil ik!

Zet de next step!

Ben jij klaar om jouw boodschap via video marketing kenbaar te maken aan het grote publiek, maar lukt het niet door het gebrek aan tijd en kennis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De experts van Online Marketeers zorgen ervoor dat jouw video bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt met zichtbaar rendement. We denken slim mee met jouw boodschap. Klaar om de stap met video marketing te maken? Wij helpen je graag!

Wij werken o.a. voor

Contact

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda