Interim online marketing

Extra helpende handjes, voor zo lang of zo kort als jij wil. Al vanaf één dag in de week plaatsen we interim online marketeers bij bedrijven die op zoek zijn naar extra slag- of denkkracht, een frisse blik op hun marketingstrategie of een kennisboost op hun marketingafdeling.

Wanneer dit van pas komt? Bijvoorbeeld als je online marketingspecialist op reis of met zwangerschapsverlof gaat. Of als je in-between online marketeers zit. Ook een piekmoment in jouw branche is een ideaal moment om een interim online marketeer in te huren. Onze online marketeers zijn vast bij ons in dienst, maar werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jou op kantoor. Op deze manier haal je specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct een medewerker aan te moeten nemen.

Een keertje sparren? No strings attached!

Prijzen

1 dag per week

Kan jouw online marketingteam wel wat extra kennis van een specialist gebruiken? Of is online marketing nog helemaal nieuw voor je en wil je eens kijken wat het jouw bedrijf kan opleveren?

Onze specialisten helpen je graag! Van allrounders die je overal mee kunnen helpen tot specialisten met hun eigen expertise.

1 dag in de week een online marketeer in jouw team.

Vanaf 66,- per uur

Meest gekozen

2 tot 3 dagen per week

Snel stappen zetten in online marketing? Of tijdelijke versterking nodig?

Onze specialisten werken verspreid over de werkweek aan jouw opdracht, met een zichtbare online marketingboost als resultaat.

2-3 dagen in de week één of meerdere online marketeer(s) in jouw team.

Vanaf 62,- per uur

4 tot 5 dagen per week

Zit je in-between online marketeers en heb je snel een oplossing nodig? Of gaat een van jouw marketing medewerkers met (zwangerschaps)verlof?

Wat de reden ook is, wij zorgen voor de extra capaciteit die je nodig hebt.

4-5 dagen in de week één of meerdere online marketeer(s) in jouw team.

Vanaf 60,- per uur

Een online marketeer inhuren

Je zet onze marketeers al vanaf één dag per week in. Zij komen het liefst bij jou op kantoor zitten om de korte lijntjes te behouden en hun kennis te delen. Bevalt de samenwerking en wil je de specialist langer inzetten? Altijd goed! Is je online marketeer weer terug van zwangerschapsverlof, is het piekmoment voorbij of heb je een online marketeer voor een vast dienstverband gevonden? Dan is onze hulp wellicht niet meer nodig. No hard feelings! Je schaalt de uren van onze interim online marketeers eenvoudig op en af. Helemaal in stijl van onze aanpak: flexibel en resultaatgericht.

 

Waarom Online Marketeers?

Kennis van 25 specialisten bij het inhuren van één marketeer

Binnen een week een expert in jouw team

In alle trajecten de juiste ondersteuning

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils - van der Velden

Meer informatie over onze detachering? Laat je gegevens achter en ik bel je terug!

Dat wil ik!

Kies voor interim online marketing!

De freelance online marketeers die we detacheren zijn bij ons in dienst, maar werken bij jou op kantoor. Zo heb je een expert in je team waarvan je de uren supermakkelijk kan opschalen of juist kan verlagen; ideaal, toch? Daarnaast zijn er nog wel meer redenen om een interim online marketeer in te huren. Denk aan kennisdeling, tijdelijke extra capaciteit, frisse blikken en flexibiliteit.

Wij regelen zaken zoals loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Hier heb jij als opdrachtgever verder geen omkijken naar. Dat scheelt jou ook weer een hoop tijd en moeite!

Zonder lange contracten

Iemand in dienst nemen is een grote stap. Via Online Marketeers is de stap om een online marketeer in te huren sneller gemaakt. Je zit namelijk nooit vast aan lange of vaste contracten. Je kunt rustig verkennen hoe onze expertise aansluit bij jouw bedrijf. Ben je overtuigd? Dan staan we voor je klaar, zo lang of kort als je wilt.

Gedreven online natives

Onze online marketeers zijn stuk voor stuk gedreven. Ze zijn besluitvaardig, geven zelf richting aan hun carrièrepad, volgen hun interesses en deinzen er niet voor terug om nieuwe ervaringen op te doen. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig, willen echt wat bereiken en hebben veel passie voor hun vak. En ze staan te springen om meer te horen over jouw bedrijf!

“Om groei te realiseren moet je weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Samen met onze klanten stellen we heldere, meetbare en tijdsgebonden doelen op.”

Een expert inzetten?

Bij Online Marketeers heb je alle online marketingkennis binnen handbereik. We hebben allrounders én specialisten in dienst; ideaal voor interim online marketing! Op iedere online marketingvraag kunnen wij een antwoord geven. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een content creator. Een advertentiespecialist of een social media strateeg. Jouw online doelen komen bij ons op de eerste plaats. Samen creëren we een setting voor groei en innovatie. Lees hier alles over onze expertises.

Wij werken o.a. voor

Contact

Meer weten? Ik help je graag!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda