Marketing automation specialist

De perfecte customer journey bieden. Dat willen we allemaal, toch? Met marketing automation bereik jij jouw klanten op alle belangrijke punten binnen hun customer journey.

Welke punten dit zijn en op welke manier deze (potentiële) klant benaderd moet worden? Daar adviseert één van onze marketing automation specialisten je graag over.

Van consultancy tot recruitment

De marketing automation specialisten van Online Marketeers adviseren je, helpen je met implementatie of beheer en zoeken een (vaste) marketing automation specialist voor je, als dat nodig is.

Consultancy

Advies en begeleiding bij jouw ‘next step’ in marketing automation

Marketing automation consultant

Detachering

Tijdelijk een marketing automation specialist bij jou op locatie

Marketing automation uitbesteden

Recruitment

Een eigen marketing automation specialist in vast dienstverband

Recruitment marketing automation

Wat doet een marketing automation specialist?

Eigenlijk zegt het woord het al: met marketing automation kan je een gedeelte van je klantcontact automatiseren. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan kan je een marketing automation traject starten om de klant op de hoogte te houden van de bestelling, maar ook om vervolgens te vragen of het product bevalt en of ze eventueel extra’s willen bijbestellen. Hiermee werk je aan je klantenbinding, maar creëer je ook extra verkoopkansen. Lijkt dit je wel wat? Wij brengen de mogelijkheden graag voor je in kaart!

Wij werken o.a. voor

Contact

Wat kan ik voor je betekenen?

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam