Marketing automation specialist

De perfecte customer journey bieden. Dat willen we allemaal, toch? Met marketing automation bereik jij jouw klanten op verschillende belangrijke punten binnen hun customer journey.

Welke punten dit zijn en op welke manier deze (potentiële) klant benaderd moet worden? Daar kan één van onze marketing automation specialisten je zeker over adviseren!

Van consultants tot recruiters

De marketing automation specialisten van Online Marketeers kunnen je advies geven, helpen met de implementatie en het beheer of zelfs een (vaste) marketing automation specialist voor je zoeken.

Consultancy

Advies en begeleiding

Marketing automation consultant

Detachering

Flexibel een marketing automation specialist op locatie

Marketing automation uitbesteden

Recruitment

Wij zoeken een specialist voor je

Recruitment marketing automation

Wat doet een marketing automation specialist?

 Eigenlijk zegt het woord het al: met marketing automation kan je een gedeelte van je klantencontact automatiseren. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan kan je een marketing automation traject starten om de klant op de hoogte te houden van de bestelling, maar ook om vervolgens te vragen of het product bevalt en of ze eventuele extra’s willen bijbestellen. Hiermee werk je aan je klantenbinding, maar zorg je ook voor een extra verkoopkans. Lijkt dit je wel wat? Wij brengen de mogelijkheden graag voor je in kaart!

Wij werken o.a. voor

Contact

Wat kan ik voor je betekenen?

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam