Detachering

(Tijdelijk) een online marketeer bij jou op locatie

We zijn er voor je. Snel, vakbekwaam en vol inspiratie. Al vanaf één dag in de week plaatsen we specialisten bij bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke (extra) slag- of denkkracht.

Gaat je online marketingspecialist op reis of met zwangerschapsverlof? Zit je even in-between online marketeers? Of is er een piekmoment in jouw branche waarbij je extra slagkracht kunt gebruiken? Bij ons kan je jouw online marketing uitbesteden! Onze online marketeers zijn vast bij ons in dienst en werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jou op kantoor. Het zijn stuk voor stuk gekwalificeerde mensen die je direct werk uit handen nemen en je online marketingstrategie voor je op de rails zetten.

Onze expertise­profielen

Bij Online Marketeers heb je alle online marketingkennis binnen handbereik. We hebben allrounders én specialisten in dienst, waardoor er altijd wel iemand is bij wie je jouw online marketing kan uitbesteden. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een content creator. Een advertentiespecialist of een social media strateeg. Jouw online doelen komen bij ons op de eerste plaats. Samen creëren we een setting voor groei en innovatie. Lees hier alles over onze expertises.

Wij werken o.a. voor

Al vanaf één dag in de week

Je zet onze marketeers al vanaf één dag in de week in. Bevalt de samenwerking en wil je de specialist wat langer inzetten? Altijd goed! Of is je online marketeer weer terug van zwangerschapsverlof, is het piekmoment voorbij of heb je een online marketeer voor een vast dienstverband gevonden? Dan is onze hulp wellicht niet meer nodig. No hard feelings! Je schakelt de uren van onze freelance online marketeers eenvoudig op of terug. Helemaal in stijl van onze aanpak: flexibel en resultaatgericht.

“Om groei te realiseren moet je weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Samen met onze klanten stellen we heldere, meetbare en tijdsgebonden doelen op.”

Zonder lange contracten

Iemand in dienst nemen is een grote stap. Je weet nooit precies wat iemand in huis heeft totdat hij bij je werkt. Bij Online Marketeers is de stap om een online professional in te huren sneller gemaakt. Je zit namelijk nooit vast aan lange of vaste contracten. Je kunt rustig verkennen hoe onze expertise aansluit bij jouw bedrijf. Ben je overtuigd? Dan staan we voor je klaar, zo lang of kort als je wilt.

Online marketing uitbesteden zonder risico

De online marketeers die we bij jou detacheren zijn bij ons in dienst. Wij regelen zaken als loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Om je te kunnen garanderen dat al onze freelance online marketeers over de laatste kennis uit hun vakgebied beschikken, krijgen ze regelmatig training en doen we alles aan kennisdeling.

De waarde van ervaring

Ervaring is een bron van kennis. Het is weten wat werkt en wat niet. Die kennis hebben onze online marketeers opgedaan in diverse branches en bij uiteenlopende bedrijven. Ze leggen daardoor sneller verbanden en helpen je aan nieuwe inzichten.

Gedreven digital natives

De young professionals die we detacheren zijn stuk voor stuk gedreven. Ze zijn besluitvaardig, geven zelf richting aan hun carrièrepad, volgen hun interesses en deinzen er niet voor terug om nieuwe ervaringen op te doen. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig, willen echt wat bereiken en hebben veel passie voor hun vak. En ze staan te springen om meer te horen over jouw bedrijf! Zin in koffie?

Contact

Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen?

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda