Detachering

Online marketing uitbesteden aan een expert

Wil jij een online marketeer inhuren? We zijn er voor je. Snel, vakbekwaam en vol inspiratie. Al vanaf één dag in de week plaatsen we specialisten bij bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) slag- of denkkracht.

Wanneer dit van pas komt? Bijvoorbeeld als je online marketingspecialist op reis of met zwangerschapsverlof gaat. Of als je even in-between online marketeers zit. Ook een piekmoment in jouw branche waarbij je extra slagkracht kunt gebruiken is een ideaal moment om je online marketing uit te besteden. Onze online marketeers zijn vast bij ons in dienst en werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jou op kantoor. Het zijn stuk voor stuk gekwalificeerde mensen die je direct werk uit handen nemen en je online marketingstrategie voor je op de rails zetten.

Onze expertise­profielen

Bij Online Marketeers heb je alle online marketingkennis binnen handbereik. We hebben allrounders én specialisten in dienst; ideaal voor interim online marketing! Op iedere online marketingvraag kunnen wij een antwoord geven. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een content creator. Een advertentiespecialist of een social media strateeg. Jouw online doelen komen bij ons op de eerste plaats. Samen creëren we een setting voor groei en innovatie. Lees hier alles over onze expertises.

Flexibele interim online marketing

Je zet onze marketeers al vanaf één dag in de week in. Bevalt de samenwerking en wil je de specialist wat langer inzetten? Altijd goed! Is je online marketeer weer terug van zwangerschapsverlof, is het piekmoment voorbij of heb je een online marketeer voor een vast dienstverband gevonden? Dan is onze hulp wellicht niet meer nodig. No hard feelings! Je schakelt de uren van onze interim online marketeers eenvoudig op en af. Helemaal in stijl van onze aanpak: flexibel en resultaatgericht.

“Om groei te realiseren moet je weten waar je staat en waar je naartoe wilt. Samen met onze klanten stellen we heldere, meetbare en tijdsgebonden doelen op.”

Zonder lange contracten

Iemand in dienst nemen is een grote stap. Je weet nooit precies wat iemand in huis heeft totdat hij bij je werkt. Bij Online Marketeers is de stap om een online marketeer in te huren sneller gemaakt. Je zit namelijk nooit vast aan lange of vaste contracten. Je kunt rustig verkennen hoe onze expertise aansluit bij jouw bedrijf. Ben je overtuigd? Dan staan we voor je klaar, zo lang of kort als je wilt.

Online marketeer inhuren: de voordelen

Een expert op kantoor waarbij je de gemaakte uren supermakkelijk kan opschalen of juist kan verlagen; ideaal, toch? De online marketeers die we detacheren zijn bij ons in dienst, maar werken voornamelijk bij jou op kantoor. Wij regelen zaken als loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Hier heb jij als opdrachtgever verder geen omkijken naar. Dat scheelt jou ook weer een hoop tijd en moeite!

Gedreven digital natives

De young professionals die we detacheren zijn stuk voor stuk gedreven. Ze zijn besluitvaardig, geven zelf richting aan hun carrièrepad, volgen hun interesses en deinzen er niet voor terug om nieuwe ervaringen op te doen. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig, willen echt wat bereiken en hebben veel passie voor hun vak. En ze staan te springen om meer te horen over jouw bedrijf! Zin in koffie?

Wij werken o.a. voor

Contact

Online marketing uitbesteden? Ik help je!

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda