Over ons

Wij realiseren jouw online doelen. Let’s get better together! Resultaat zit in ons DNA. Hoe dat resultaat eruitziet, is voor iedere organisatie anders. Stuk voor stuk zijn we nieuwsgierig aangelegd, óók naar jou. We leren je graag kennen!

Jouw verhaal staat bij ons centraal. Daar luisteren we goed naar, zodat de juiste specialist(en) kunnen aanhaken. Of dit nu een online marketingstrateeg is voor jouw ‘next step’ in online marketing of één van onze recruitment consultants. We zoeken contact, signaleren kansen, inspireren je team en betrekken je bij elke stap in het proces.

Tijdens wekelijkse kennissessies bespreken we de uitdagingen van onze klanten en belichten we ze vanuit verschillende invalshoeken. Zo brengen we de kennis uit ons hele team samen. Dat is goed voor ons, en goed voor jou!

Onze mensen

Onze mensen

Onze mensen doen waar ze van houden. Het zijn echte vakidioten. Ze inspireren en helpen je continu aan nieuwe inzichten. Doen waar ze goed in zijn én wat ze beloven. Je kunt altijd op ze rekenen. Ze weten alles van hun klanten en doen hun werk met uiterste zorgvuldigheid. Dat geeft je zekerheid en vertrouwen.

Bekijk ons team

Ben jij onze nieuwe collega?

Maak het verschil met jouw online marketing skills. Help mooie (en vaak grote) merken met het waarmaken van hun online ambities.

Wij werken o.a. voor

Contact

Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen?

Kim van Gils - van der Velden

Managing Consultant Breda