Ons team

Onze digital leaders

Maak kennis met ons geweldige team! Dat bestaat uit getalenteerde specialisten en allrounders. Allemaal knappe koppen met veel online marketingkennis, (soft) skills en passie voor hun vak. Ze staan voor je klaar en kunnen niet wachten om hun enthousiasme met jou te delen.

Robin

Online Marketeer, Conversie en Web optimalisatie specialist

Als resultaatgerichte Online Marketeer is Robin altijd bezig met duurzame en schaalbare groei van organisaties. Hij zorgt voor unieke combinaties van campagnes, analytics en conversie optimalisaties via diverse (online) kanalen.

Marleen

Senior Online Marketeer

Allround adviseur en projectmanager met uitgebreide kennis van alle domeinen in online marketing. Als persoon is Marleen een relatiebouwer, maar bij klanten is ieder advies data driven en passend in de ideale customer journey.

Nynke

Office Manager

Orde aanbrengen in de chaos. Dat is haar ding. En dat is maar goed ook, want ze moet bij ons een miljoenmiljard ballen in de lucht houden. Ze is echt van alle markten thuis en wil zich blijven ontwikkelen.

Michelle

Online Marketeer

Als allround online marketeer gespecialiseerd in SEA, SEO en content zorgt Michelle dat jouw merk online altijd vindbaar en aanwezig is. Zij zorgt er namelijk voor dat potentiële klanten jou vinden, ook als zij je nog niet kenden.

Dennis

Online Marketeer, SEO, SEA en Webanalytics specialist

Een niet te stoppen drang naar het vergaren van kennis maakt Dennis een autoriteit in SEO. Als type ruwe bolster weet je direct waar je aan toe bent en dat komt (snel) resultaat ten goede.

Tijs

Directeur, Marketing Development

Waarde creëren door een sterk merk te bouwen! Door zaken positief kritisch en tegendraads te benaderen weet Tijs ondernemingen ook online onderscheidend neer te zetten. Een vrijdenker met realisme.

Max

Online Marketeer

Allround online marketeer met een ontembare drang naar meer kennis. Met zijn technische achtergrond en zijn ervaring in website optimalisatie, SEO/SEA en social media weet Max techniek perfect met strategie te combineren.

Kim

Managing Consultant Breda

Kim is met haar brede online marketingkennis en kennis op het gebied van bedrijfskunde de specialist voor strategische vraagstukken en adviezen. Zij verantwoordt keuzes, mogelijkheden en beslissingen zodat iedereen die begrijpt.

Annemijn

Online Marketeer

Als content en e-mailmarketing specialist is Annemijn onmisbaar in ieder team. Weet vanuit het merkperspectief een sterke strategie op te zetten en te vertalen naar de juiste campagnes, met een focus op conversie.

Bjorn

Online Marketeer, Content en Social media specialist

Een strategische aanpak, doelgroepgericht denken en de wil om op te vallen tussen de meute. Dat is precies hoe Bjorn toewerkt naar jouw doel! Hij weer als echte allrounder op alle kanalen precies de juiste snaar te raken.

Ellen

Recruitment Consultant

Met een flinke dosis mensenkennis, een marketing diploma in haar broekzak en gestructureerde werkwijze weet Ellen altijd een goede match voor ons te vinden.

Onno

Senior Project Manager

Onno organiseert en bewaakt de interne en externe werk- en bedrijfsprocessen. Heeft jarenlange ervaring op het gebied van design, communicatie en marketing en zorgt dat projecten binnen de tijd en het budget worden uitgevoerd.

Fabian

Managing Consultant Amsterdam

Fabian staat bekend om zijn inlevingsvermogen en het behouden van het overzicht in projecten. Procesmatig sterk en een verbinder met oog voor detail. Hij onderscheidt zich door in een blijvend proces bij te sturen op KPI's.

Isabeau

Online Marketeer, Content en Social media specialist

Creatief met woord en beeld en focus op het vergroten van conversie. Met een goede content strategie wekt Isabeau nieuwsgierigheid, deelt ze kennis, stimuleert ze interactie en creëert ze vooral waarde!

Krijn

Senior Online Marketeer, SEA en Conversie specialist

Door Google ‘getarget’ als (test)analist om nieuwe ontwikkelingen te testen en mee te denken bij innovaties. Niet zonder reden want Krijn acteert op het hoogste niveau als het gaat om (paid) campagnes.

Nicole

Online Marketeer, Content en Social media specialist

Nicole is een allround marketeer die resultaatgericht te werk gaat. Door zich volledig in te leven in jouw organisatie, concurrenten en doelgroep komt ze met vernieuwende ideeën die ze vol enthousiasme uitwerkt.

Anne

Online Marketeer

Anne zorgt ervoor dat jouw (online) doelstellingen worden behaald door middel van de inzet van de juiste kanalen. Als allround online marketeer zorgt ze ervoor data alle beschikbare online kanalen op elkaar zijn afgestemd.

Monique

Online Marketeer, SEA specialist

Monique is online marketeer met een specialisatie in SEA. Haar doel is het efficiënt inzetten van de online marketing middelen voor een optimale ROI. Ze is enthousiast, flexibel en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Davey

Online Marketeer, Conversie en Web optimalisatie specialist

Constant op zoek naar optimalisaties en het uiterste uit campagnes halen is waar Davey zijn energie uit haalt. Met zijn technische achtergrond gaat Daveys interesse het meeste uit naar SEO en conversieoptimalisatie.

Nienke

Online Marketeer, SEA specialist

Nienke is een allround online marketeer gespecialiseerd in SEA, e-commerce, SEO en content marketing. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en gestructureerd. De klant áltijd op 1 zetten is voor haar de sleutel tot online succes en ROI.

Stoffel

Directeur, Commercial Development

Het (commerciële) resultaat telt! Stoffel rekent graag voor je uit wat jou het meeste oplevert. Gedreven, creatief, en ja, een tikkeltje eigenwijs, tekent hij de route naar de beste online marketingoplossing graag voor je uit.

Contact

Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen?

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam