Recruitment

Recruitment in online marketing

Aan het eind van de rit is je bedrijf zo goed als de mensen die je in dienst hebt. Via Online Marketeers vind je de beste online marketing specialisten.

Er komt een vacature voor een online marketeer vrij in je bedrijf. Waar moet je op letten als je een online marketeer aanneemt? Hoe weet je of een marketeer écht goed is en past bij jouw bedrijf? Online Marketeers helpt bedrijven met het werven en in dienst nemen van de beste online marketing professionals. Experts die het verschil maken!

Plan een adviesgesprek in

Onze expertise­gebieden

Online Marketeers werft en selecteert allrounders én specialisten. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een content creator. Een advertentiespecialist of een social media strateeg. Jouw online doelen komen bij ons op de eerste plaats. Samen creëren we een setting voor groei en innovatie. Lees hier alles over de expertiseprofielen die we voor jou kunnen werven.

Iemand die je echt verder helpt

Als je eerlijk bent, zou je een goede marketeer nog niet herkennen als je erover struikelde. De oorzaak is voor de hand liggend: online marketing is een breed vakgebied. Dat ook nog eens met de dag technischer wordt. Helemaal niet gek dus, om professionele hulp in te schakelen bij de werving en selectie van jouw online marketing expert in spé. Zo weet je tenminste zeker dat je iemand aanneemt die je echt verder gaat helpen.

 

Plan een belafspraak

Met Kim van Gils

Meer informatie over onze online marketing recruitment? Plan een belafspraak!

Dat wil ik!

Je profileren als werkgever

Jij bent niet alleen op zoek naar die ene fantastische online marketeer. Die online marketeer is ook op zoek naar een leuke werkgever. Jouw werkgeversmerk speelt daarin ook een belangrijke rol. Hoe wil je jezelf profileren? Wat wil je betekenen voor klanten en medewerkers? We brengen je merkwaarden in kaart en helpen je aan een passende vacaturetekst, zodat we tot een goede match komen tussen jouw bedrijf en je nieuwe medewerker. We kennen ons vak en stellen de juiste vragen in het sollicitatieproces. Wij gaan voor de perfecte match!

“Onze ervaren specialisten sluiten aan bij sollicitatiegesprekken. Zo toetsen we diep op vakinhoudelijke kennis.”

De kracht van een groot netwerk

Online Marketeers heeft een gigantisch netwerk. Maar goed ook, want zo zit er altijd iemand bij die past bij jouw online marketingvraag. Iemand die gespecialiseerd is in online vindbaarheid, advertising, contentcreatie of data-analyse… een junior, medior of senior. We zetten ons netwerk en specialisten op het gebied van werving en selectie graag voor je in.

Wij werken o.a. voor

Contact

Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen?