Recruitment SEA-specialist

Zoek je een SEA-specialist die alle nodige competenties kan afvinken, maar heb je geen idee hoe je de perfecte kandidaat kan vinden? Dankzij ons grote netwerk aan online marketing professionals kunnen wij je snel en daadkrachtig helpen met het vinden van jouw nieuwste kracht.

Geen urenlange sollicitatierondes en assessments nakijken, maar alleen de kandidaten beoordelen die door ons worden geadviseerd. Binnen no-time vinden we op deze manier de perfecte match!

SEA recruitment op maat

Al doende leert men. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dus hoe we het kaf van het koren moeten scheiden. Via jouw recruiter zal je enkel SEA-specialisten op gesprek krijgen die ook daadwerkelijk bij de functieomschrijving passen. Wel zo handig, wel zo efficiënt.

Ook voor tijdelijke vervanging en/of versterking bieden wij de oplossing; het inhuren van een SEA-expert met een flexibel contract. Ben je dus op zoek naar iemand voor een bepaalde periode of wil je het team versterken met een SEA-adviseur voor 2 dagen in de week? Ook dan kunnen wij de recruitment voor je faciliteren. Meer weten? Neem dan zeker contact op!

Wij werken o.a. voor

Contact

Kunnen wij je helpen?

Michelle Hack

Online Marketeer