Recruitment social media specialist

Social media is belangrijk voor jouw business, maar eigenlijk heb je er geen tijd voor. Bovendien ontbreekt het je aan een strategisch plan. Welke kanalen zet je in? Wat voor content plaats je daar? En welke call-to-actions horen daarbij? Je overweegt om een social media expert in dienst te nemen, maar wilt wel zeker weten dat die expert over de nodige kennis en skills beschikt.

Online Marketeers helpt je in dat geval met het werven van jouw eigen social media specialist. We beschikken over een groot netwerk met online marketeers die allround of specialistische kennis hebben over social media vraagstukken.

Een professionele aanpak kan echt het verschil maken, vooral vanuit een strategische benadering. Van het adviseren over social channels tot het managen van publicaties en interactie, onze Online Marketeers helpen je verder.

Alle voordelen op een rij

Een social media specialist bij jou op kantoor

Kwalitatieve inzet van social media kanalen

Meer impact en resultaat

Social media uitbesteden bij Online Marketeers

Een social media specialist van Online Marketeers is nét even anders dan een specialist van andere online marketingbureaus. Korte lijntjes, daar houden we van. Daarom werken onze social media experts op locatie. Op die manier is een strategisch overleg snel geregeld. En een vraag over een social bericht direct gesteld.

Neem gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden!

Wij werken o.a. voor

Contact

Need some help?

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam