SEA-specialist

Snel zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep – dat wil iedereen. Met de inzet van Google AdWords kan jouw potentiële klant jou direct in deze populaire zoekmachine terugvinden. Klinkt goed, toch?

Een typisch gevalletje “makkelijker gezegd dan gedaan”. Vindbaar zijn is één ding, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen goede kosten per conversie is een tweede. Een SEA-specialist zorgt ervoor dat jouw AdWords-campagnes aansluiten bij de customer journey van jouw potentiële klant, waardoor je het meeste rendement uit jouw advertenties haalt.

Begin met een sterke basis

De start van ieder project begint met een sterk fundament. De SEA-specialisten van Online Marketeers leggen deze basis voor je. Met scherpe analyses en antwoord op belangrijke vragen: welke diensten bied je aan? Hoe zoeken jouw klanten naar jouw diensten en welke zoekwoorden gebruiken ze?

Ligt er een stevig fundament? Dan creëert onze AdWords-specialist jouw eigen custom-made strategie. Op basis van de nieuwste ontwikkelingen uit het vakgebied. Daarnaast helpt onze specialist je aan talloze handige tools die je waardevolle data en inzichten opleveren, je werk vereenvoudigen en jouw campagnes naar een hoger niveau tillen.

Consultancy

Advies en begeleiding bij jouw SEA-strategie

SEA-consultant

Detachering

Flexibel een SEA-specialist bij jou op kantoor

Freelance SEA-specialist

Recruitment

Wij helpen jou aan een eigen AdWords specialist

Recruitment SEA-specialist

Wat kan een SEA-specialist voor jou betekenen

Met een SEA-specialist van Online Marketeers haal je de juiste kennis in huis. De specialist koppelt slim uitgedachte campagnes aan specifieke landingspagina’s. Dit levert je het hoogste rendement op. Adverteren om te adverteren is immers zonde van je geld.

Onze specialisten leggen niet alleen een strategisch fundament voor je, maar kunnen je ook begeleiden en helpen met de uitvoering. Tijd dus voor een nieuw hoofdstuk: het verbeteren van jouw online zichtbaarheid!

Wij werken o.a. voor

Contact

Neem direct contact op!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam