SEA-specialist

Snel zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep – dat wil iedereen. Met de inzet van Google AdWords kan jouw potentiële klant jou direct in de populaire zoekmachine terugvinden. Klinkt ideaal, toch?

Een typisch gevalletje “makkelijker gezegd dan gedaan”. Want vindbaar zijn is één ding, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen goede kosten per conversie is een tweede. Een SEA-specialist zorgt ervoor dat jouw AdWords campagnes aansluiten bij de customer journey van jouw potentiële klant, waardoor het meeste rendement uit jouw advertenties wordt gehaald.

Hoe kunnen wij jouw vindbaarheid vergroten?

Consultancy

Advies en begeleiding bij jouw SEA-strategie

SEA-consultant

Detachering

Flexibel een SEA-specialist bij jou op kantoor

Freelance SEA-specialist

Recruitment

Wij helpen jou aan een eigen AdWords specialist

Recruitment SEA-specialist

Wat kan een SEA-specialist voor jou betekenen

De juiste landingspagina koppelen aan slim uitgedachte campagnes om te zorgen voor het hoogste rendement. Adverteren om te adverteren zou immers zonde van het geld zijn! Met een SEA-specialist van Online Marketeers haal jij de juiste kennis in huis. Naast het leggen van een strategisch fundament, kunnen wij het plan van aanpak ook uitvoeren of hierin begeleiden. Tijd dus voor een nieuw hoofdstuk: de verbetering van jouw online zichtbaarheid!

Wij werken o.a. voor

Contact

Neem direct contact op!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam