SEO-consultant inhuren

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie is voor veel organisaties onbekend terrein. Daardoor wordt het belang van een goede SEO-consultant snel over het hoofd gezien. Maar online gevonden worden, door de juiste doelgroep(en), dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Heb je al gedacht aan een strategisch plan? En hoe ga je dat plan uitwerken en monitoren? Onze SEO-experts ondersteunen jou bij bovenstaande vragen. Daarnaast voeren ze de plannen uit, zijn bij jou aanwezig, kijken verder en sturen, waar nodig, bij. Daarom is Online Marketeers net even anders dan andere online marketing bureaus.

SEO-expert op locatie

Steeds vaker is online marketing bedrijf kritisch. Jouw bedrijf kan niet zonder online marketing. Daarbij speelt zoekmachine optimalisatie een grote rol. Deze duurzame manier van online marketing kan een grote doelgroep bereiken, indien je website goed geoptimaliseerd is. De juiste zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je doelgroep op diverse touchpoints in de customer journey op de website terecht komt. Hierbij vormen content, de techniek van de site en autoriteit drie belangrijke punten. Voor iedere klantcase zijn de verbeterpunten verschillend. Daarom is het van belang om te werken vanuit een helder SEO-analyse van de website.

Jouw eigen SEO-specialist

Heeft jouw online marketing team op SEO-gebied niet de benodigde kennis in huis? Of heb je op dit moment geen medewerkers die jouw SEO-werkzaamheden verzorgen? Het inhuren van een SEO consultant bij Online Marketeers zorgt voor meer kennis binnen jouw bedrijf. En het kan al vanaf één dag in de week, tegen een aantrekkelijk tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Contact

Kan ik je helpen?

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda