SEO-specialist

Goed vindbaar zijn in zoekmachines gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je je zoekmachine-optimalisatie (SEO) goed op orde hebben. In een vakgebied dat zich bovendien continue ontwikkelt. Met de hulp van onze SEO-specialisten blijft jouw bedrijf ‘ahead of the game’! Zodat je zichtbaar bent op de juiste plekken en waardevolle leads binnenhaalt.

Consultancy

Advies en begeleiding bij jouw SEO-transformatie

SEO-consultant

Detachering

Flexibel een SEO-specialist op locatie inzetten

SEO uitbesteden

Recruitment

Op zoek naar jouw eigen (vaste) SEO-specialist

Recruitment SEO-specialist

Sterk strategisch fundament

Dat begint met een goede basis. Onze SEO-specialisten brengen je doelen en expertises in kaart. Wat wil je bereiken en wat zijn jouw producten of diensten? Vervolgens analyseren we je doelgroep. Welke zoektermen gebruikt deze in verschillende fases van de customer journey? Hoe speelt jouw concurrentie hierop in?

Ook het zoekvolume op relevante zoektermen is belangrijk. Want als niemand zoekt op de woorden waarvan jij dénkt dat ze belangrijk zijn, dan kan jouw doelgroep je alsnog niet vinden.

Onze SEO-specialisten hebben de juiste tools en kennis in huis om antwoord te geven op deze essentiële vragen. Aan de hand hiervan leggen ze een stevig strategisch fundament voor jouw SEO-strategie.

Wat kan een SEO-specialist?

De gulden snede bevindt zich op het punt waar jouw zoektermen en landingspagina’s superrelevant zijn, het zoekvolume hoog is en de concurrentie laag. Daar vinden we zoekwoorden die goedkoper zijn, maar evenveel (of meer) waardevolle leads opleveren.

Door slim te analyseren en scherp te zijn op de relevantie van zoekwoorden en content, zorgt een SEO-specialist niet alleen voor de beste return of investment, maar ook voor kwalitatief verkeer en méér conversies voor een lager budget.

Wij werken o.a. voor

Contact

Ja, dit kan ik wel gebruiken!

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda