Social media adviseur

Ben jij op ieder social kanaal zichtbaar, maar zie je er geen enkel resultaat uit komen? Is het onderhoud van deze kanalen eerder een last dan een lust? Grote kans dat je de kanalen niet optimaal inzet. Met de hulp van een social media adviseur leg je het strategisch fundament van jouw social media strategie; het ijkpunt van de succesvolle inzet van (diverse) social media kanalen.

De voordelen op een rij

Social media advies voor wel nieuwe als bestaande social accounts

Strategische inzet van social media op basis van customer journey

Kanalen vormen een nieuw conversiemedium

Een social media adviseur op locatie

Bij Online Marketeers houden we van de korte lijntjes met onze opdrachtgevers. Om het beste advies te kunnen geven, zullen onze social media adviseurs met je sparren en eventueel bij jou op locatie werken om te zorgen voor het ideale strategische fundament voor jouw social media strategie.

Kan je vervolgens ook wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering van de strategie? Dan is detachering vanaf 1 dag per week ook mogelijk! Of dat nu voor tijdelijke periode of voor continue ondersteuning is; onze contracten zijn super flexibel en kunnen op ieder moment aangepast worden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? App, Tweet, Snap of Gram ons dan (telefoneren of mailen vinden wij ook nog altijd prima)! 😉

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's get social!

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda