Social media adviseur

Ben jij op ieder social kanaal zichtbaar, maar zie je er geen enkel resultaat uit komen? Is het onderhoud van deze kanalen eerder een last dan een lust? Grote kans dat je de kanalen niet optimaal inzet. Met de hulp van een social media adviseur leg je het strategisch fundament van jouw social media strategie; het ijkpunt van een succesvolle inzet van (diverse) social media kanalen.

De voordelen op een rij

Social media advies voor wel nieuwe als bestaande social accounts

Strategische inzet van social media op basis van customer journey

Kanalen vormen een nieuw conversiemedium

Een social media adviseur op locatie

Bij Online Marketeers houden we van de korte lijntjes met onze opdrachtgevers. Onze social media adviseurs werken dan ook het liefst bij jou op locatie. Ze kunnen zo snel met je sparren en knopen doorhakken. Dit helpt ze bovendien om je organisatie goed te leren kennen en zorg te dragen voor de ontwikkeling en implementatie van jouw nieuwe social media strategie.

Om het beste advies te kunnen geven, werken onze social media adviseurs bij jou op locatie. Daar kunnen ze snel met je sparren en het ideale strategische fundament voor jouw social media strategie leggen.

Het uitvoeren van de strategie

Kan je vervolgens ook wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering van de strategie? Dan is detachering vanaf één dag in de week ook mogelijk! Of dat nu voor een tijdelijke periode of voor continue ondersteuning is. Onze contracten zijn superflexibel en kunnen op ieder moment aangepast worden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? App, Tweet, Snap of Gram ons dan! Bellen of mailen vinden we ook nog altijd prima 😉

Wij werken o.a. voor

Contact

Let's get social!

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda