Social media expert Amsterdam

Je doet je best om er wat leuks van te maken, bent voor je gevoel lekker bezig met social media en hebt ook leuke ideeën. Maar, als je kritisch naar de resultaten kijkt blijft het echte succes uit. Zeker in vergelijking met je inspanningen! Maar, die kwalitatieve volgers en likes, waar blijven ze?

Onze social media experts weten jou exact uit te leggen waar je kunt verbeteren, helpen je daarbij of ontzorgen je volledig. Bovendien werken wij altijd vanuit een strategisch plan, dan weet je zeker dat je ook echt resultaat ziet!

Tijdelijk of ter vervanging?

Zoals je waarschijnlijk wel weet is er een spectrum aan social media kanalen beschikbaar. Welke kies je? En waarom? En wat plaats je daar wel en niet, hoe en wanneer? Waar ben je aanwezig?

Dat je aanwezig bent op social media wil bovendien nog niet zeggen dat je er ook actief bent. En als je actief bent, betekent het niet automatisch dat je het juiste publiek aanspreekt. En zelfs als dat wel zo is, dan is interactie met de (gewenste) doelgroep nog niet zeker. Om dit proces wel in goede banen te leiden schakel je een social media expert van Online Marketeers Amsterdam in.

Wij, Online Marketeers Amsterdam, werken daarom op andere wijze dan de meeste, doorsnee marketingbureaus. Wij zijn uitvoerend, bij jou op locatie aanwezig, kijken verder en sturen waar nodig bij. En dat alles in samenspraak met jou. Maatwerk op locatie. Wij zijn dus niet het bureau waar je slechts antwoord op vragen krijgt. Wij helpen je écht verder.

Social media expert inhuren in de regio Amsterdam

Soms is het noodzakelijk en logisch om tijdelijk talent in te huren. Omdat je deze smaak bijvoorbeeld niet in je vaste team hebt. Maar, wat als die expertise er wel is maar niet optimaal of actueel is? Een cursus of training regelen? En blijven in de tussentijd de werkzaamheden liggen?

Via Online Marketeers kunnen jouw vaste medewerkers meeliften op de expertise en kennis van de ingehuurde ondersteuning. Zo investeer je meteen voor de lange termijn in je bedrijf. En de werkzaamheden, die gaan gewoon door! Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Contact

Neem contact op!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam