Social media expert Den Haag

Je bent al even actief op social media voor je bedrijf: je plaatst regelmatig een bericht, je hebt tips opgezocht en je doet je best om er wat leuks van te maken.

Maar, je ziet ook kansen en verbeteringen. Want die volgers en likes blijven uit. Hoe kan dat? Een social media expert van Online Marketeers weet haarfijn uit te leggen waar verbeterpunten liggen. Bovendien werkt diegene op basis van een strategie, die ook echt resultaat boekt!

Social media expert in de regio Den Haag

Ben je wel actief op social media, maar trek je niet het juiste publiek aan of zie je geen interactie met de (gewenste) doelgroep? Dan heb je heel veel baat bij het inschakelen van een social media expert.

Er is een veelvoud aan social kanalen beschikbaar. Welke zet je in? En waarom juist die? En wat post je en wat niet, hoe ziet de post eruit en wanneer plan je het in? Alleen maar actief zijn op een aantal kanalen om ‘aanwezig te zijn’ gaat je niet verder helpen.

Online Marketeers werkt op een andere manier dan andere online marketing bureaus. Wij helpen je niet alleen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Wij voeren ook uit, zijn bij jou op locatie aanwezig, kijken samen met jou verder en sturen bij waar nodig. Je mag altijd maatwerk verwachten!

Jouw eigen social expert

Heb je wel een (online) marketing team, maar mist dit team op bepaald gebied social media expertise? Schakel dan tijdelijke of op projectbasis ondersteuning in, zoals een social media consultant. Zo kunnen ook jouw vaste medewerkers meeliften op de expertise van de ingehuurde expert. Hiermee investeer je niet alleen tijdelijk in je bedrijf, maar ook op de lange termijn! Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem eens contact op.

Wij werken o.a. voor

Contact

Kan ik je helpen?

Kim van der Velden

Managing Consultant Breda