Social media specialist

De social media bubbel; wie kent ‘m niet. Af en toe lijkt het voor bedrijven haast onmogelijk om een potentiële klant uit deze bubbel te halen en te bereiken met hun boodschap. Daarnaast maken de social kanalen zelf het er ook niet makkelijker op. Hoe prik je die bubbel nou door? Met de hulp van een social media bureau natuurlijk!

Bereik het juiste publiek

Wist je dat een social media specialist meer voor je kan betekenen dan enkel ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich op social media kanalen bevindt? Door de kanalen op de juiste manier in te zetten binnen de customer journey van jouw klant, zorgt een social media marketing specialist er namelijk voor dat jouw social kanalen omgetoverd worden tot een bron van rendement.

Een profiel op een social media kanaal aanmaken om maar een profiel te hebben is passé. Een goed uitgewerkte social strategie is noodzakelijk om de concurrenten voor te blijven en de juiste klanten te bereiken. De social media specialisten van Online Marketeers zijn echte “social butterflies” en hebben de kennis in huis die je nodig hebt.

Consultancy

Advies en begeleiding

Consultancy

Detachering

Flexibel een social media specialist op locatie inzetten

Detachering

Recruitment

Op zoek naar jouw eigen (vaste) social media specialist

Recruitment

Wat een social media specialist kan doen

Het begin van een goede social media strategie is het leggen van een stevig strategisch fundament. We beginnen dus niet klakkeloos met het plaatsen van berichten, maar denken na over welke social kanalen passen bij de customer journey en op welke manier je ze optimaal kunt inzetten.

Door slim te analyseren en in te spelen op de laatste trends, zorgen onze social media specialisten ervoor dat jouw merk een onderdeel wordt van de social bubbel waar jouw klanten in zitten. Stap dus binnen in deze wondere wereld en ervaar de impact zelf!

Wij werken o.a. voor

Contact

Ja, ik ben benieuwd geworden!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam