Social media specialist

Jouw potentiële klanten bevinden zich in een social media ‘bubbel’. Daar zien ze vooral informatie uit vaste kringen en kanalen, die past bij hun bestaande interesses. Hoe zorg je er nou voor dat je klanten uit deze bubbel haalt en bereikt met jou (vernieuwende) boodschap? Hoe prik je die bubbel door? Dat doe je met de hulp van een social media bureau!

Bereik het juiste publiek

Wist je dat een social media specialist meer voor je kan doen dan enkel aanwezigheid en zichtbaarheid genereren op social media kanalen? Door de kanalen op de juiste manier in te zetten binnen de customer journey van jouw klant, zorgt een social media marketing specialist er namelijk voor dat jouw social kanalen omgetoverd worden tot een bron van rendement.

Een social media profiel aanmaken om er maar één te hebben is passé. Met een goed uitgewerkt profiel bereik je de juiste doelgroepen en blijf je concurrenten voor. De social media specialisten van Online Marketeers zijn echte “social butterflies” en hebben de kennis in huis die jij nodig hebt.

Consultancy

Advies en begeleiding

Consultancy

Detachering

Flexibel een social media specialist op locatie inzetten

Detachering

Recruitment

Op zoek naar jouw eigen (vaste) social media specialist

Recruitment

Wat een social media specialist kan doen

Het begin van een goede social media strategie is een stevig strategisch fundament. We beginnen niet klakkeloos met het plaatsen van berichten, maar denken na over de social kanalen die passen bij de customer journey van jouw klanten en op welke manier je deze kanalen optimaal kunt inzetten.

Door slim te analyseren en in te spelen op de laatste trends, zorgen onze social media specialisten ervoor dat jouw merk onderdeel wordt van de social ‘bubbel’ van jouw klanten. Stap deze wondere wereld binnen en ervaar de impact zelf!

Wij werken o.a. voor

Contact

Ja, ik ben benieuwd geworden!

Fabian Slosse

Managing Consultant Amsterdam